You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Mongoliet

Oversigt

Har du arbejdserfaring med menneskerettigheder eller er du i gang med en relevant uddannelse, så er du velkommen på vores Menneskerettighedsprojekt i Ulaanbaatar i Mongoliet.

Vi samarbejder med en række forskellige rettighedsorganisationer. Arbejdsområderne er i konstant udvikling idet Mongoliet kæmper for at holde trit med omverdenen. For mindre end 20 år siden førte Mongoliet en politik som lagde tæt op ad kommunismen. De juridiske rammer efterlignende Sovietunionen, og da naboen mød vest blev opløst i 1990, skete det samme for Mongoliets system. 2 år senere blev der etableret en demokratisk stat med en grundlov.

Trods sin enorme størrelse er Mongoliet en af verdens mindre økonomier, og retssystemet er bygget op efter traditionelle normer og har udviklet sig ret langsomt. De senere år har dog vist en mere udadvendt holdning, hvilket har ført til markante, fundamentale ændringer i retssystemet.

Din rolle som frivillig

Volunteers and the staff at the Law placement in Mongolia

Du vil hovedsagligt blive involveret i research. Du kan også have mulighed for at tilbringe dage på landet, hvor du deltager i uddannelsesprogrammer.

En af vores partnere er National Centre Against Violence, hvor frivillige fokuserer på menneskerettigheder såsom værdighed, sikkerhed og suverænitet. Hos denne partner kan du arbejde på en række programmer inden for børnebeskyttelse, lokalsamfundsudvikling og retsreformer.

Du bør forvente en arbejdsuge fra 9-17, mandag til fredag. Vil du have flere timer, kan dette arrangeres. Vi forventer at du er professionel og viser initiativ. Du kommer til at løbe stærkt, og frivillige som udviser vilje til selv at påtage sige arbejdsopgaver og stiller spørgsmål vil have et lærerigt ophold.

Du kan også arbejde med emner såsom bekæmpelse af trafficking og det kan du ved at arbejde for Centre for Human Rights and Development. Du kan også arbejde for Amnesty International i Mongoliet.

Alle frivillige på dette projekt forventes at have noget erfaring i at arbejde med menneskerettigheder. De fleste af vores frivillige er i gang med en relevant uddannelse eller har erfaring fra menneskerettighedsorganisationer. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲