You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Journalistik i Vietnam

Oversigt

Vores journalistikprojekt i Vietnam foregår i hovedstaden, Hanoi, hvor du også finder vores øvrige projekter samt vores lokale kontor. Vi samarbejder med Voice of Vietnam Radio (VOV), som henvender sig til internationalt publikum og vietnamesiske statsborgere bosiddende i udlandet.

VOV blev etableret i 1945 og sender i dag på kort- og mellembølgeradio på 12 forskellige sprog bl.a. engelsk, fransk, japansk og spansk. Da VOV er en regeringssamarbejdende, national radiostation, beskæftiger den sig med lokale nyheder, forretning, turisme, kulturvaner og traditioner.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på dette projekt, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Du vil helt sikkert have et lærerigt ophold!

Din rolle på projektet

Frivillig journalist

Du arbejder som praktikant på stationens online afdeling. Her arbejder du sammen med teams af 6-19 lokale journalister om at producere indhold til stationens online sektion. Bemærk at du ikke arbejder med radioproduktion.

 Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende:

  • produktion af nyhedshistorier
  • tekstredigering
  • research
  • interviews
  • foto og videoproduktion

Du arbejder mandag til fredag, ca. fra kl. 9-17. Du vil få en koordinator fra selve radiostationen såvel som Projects Abroad, så du kan forvente god støtte i dit arbejde.

Dette er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på alle arbejdsprocesser på en international radiostation. Du vil arbejde sammen med professionelle i et dynamisk miljø, og vi forventer du har en professionel tilgang til dit arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲