You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Journalistik i Togo

Oversigt

Journalistik i Togo

I Togo har du mulighed for at arbejde frivilligt som journalist og opleve det fransktalende hverdagsliv i Vestafrika. Alt hvad det kræver at være en del af dette projekt er en interesse for journalistik, medier og Vestafrika. Hvis du er færdiguddannet journalist eller journaliststuderende er dette projekt også en mulighed for dig.

Vores projekter inden for journalistik foregår i hovedstaden, Lomé. Vi samarbejder med en offentlig radiostation og en privat medisammenslutning, hvor der er mulighed for at kombinere radio, tv og artikelskrivning. Du vil få mulighed for at lave din egen portefølje samt få værdifuld erfaring, som du kan skrive på dit CV.

Din rolle på projektet

Du vil kommunikere på fransk med dine togolesiske kollegaer, og det er derfor et krav at du har gode franskkundskaber.  Du kan med fordel overveje at supplere dit arbejde med et fransk sprogkursus.

Frivillige med mindst 1 års relevant uddannelse og erfaring skal arbejde på projektet i mindst 2 uger. Har du endnu ingen uddannelse, skal du arbejde i mindst 4 uger.

Journalistisk arbejde i Togo

På begge projekter arbejder du sammen med en lille gruppe lokale journalister, og du vil få en række forskellige opgaver. På radiostationen kan du få mulighed for at deltage i direkte udsendelser og i debatprogrammer. Du kan være med til at researche baggrundsstoffet for en radioudsendelse.

I mediesammenslutningen kan din arbejdsdag bestå af interviews, researcharbejde, oversættelser, artikelskrivning m.m. Du vil få tilknyttet en supervisor, som du kan rådføre dig med inden dit arbejde udsendes.

Fælles for begge projekter er, at det er en god mulighed for at afprøve forskellige områder inden for journalistik. Det er klart at dine kvalifikationer vil afgøre dine præcise arbejdsopgaver, men du kommer langt ved at vise initiativ og entusiasme.

Vores lokale Projects Abroad kontor ligger lige i nærheden, så der er altid personale i nærheden, hvis du får brug for hjælp. Det er vigtigt at huske på, at vi samarbejder med profesionelle partnerorganisationer, og at vi forventer, at du er punktlig, hårdtarbejdende og seriøs omkring dit arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲