You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Journalistik i Filippinerne

Oversigt

Frivillig på journalistikprojekt i Filippinerne

På vores journalistikprojekt i Filippinerne får du et spændende indblik i medieverdenen. Du får ligeledes godt kendskab til medieproduktion og udsendelse, og du får interessant og anderledes erfaring at skrive på dit CV.

Uanset din baggrund er du velkommen på projektet. Overvejer du en karriere som inden for radioverdenen, er projektet oplagt til at teste om det er det rigtige valg. Er du i gang med en kommunikationsuddannelse eller er du bare interesseret i medieverdenen, er du selvfølgelig også mere end velkommen.

For at arbejde på projektet skal du have gode engelskkundskaber. Derudover er erfaring med journalistik og arbejde med optageudstyr i både radio- og tv-studie en fordel. Hvis du ikke har kendskab til optageudstyr vil, du bruge den første uge af dit projekt på at lære at bruge udstyret, før du går i gang med det egentlige projekt.

Radioverdenen er spændende og enormt udfordrende. Frivillige kan arbejde på to radiostationer: DYVL radiostation samt HUG FM Radio.

Din rolle som frivillig

DYVL radio station drives af Cebu Roosevelt Memorial College. Frivillige arbejder som DJ’s, men der er også mulighed for at rapportere om emner som mytologi, litteratur, poesi, etc. Frivillige kan være heldige at blive inviteret til at lave programmer på forskellige afdelinger på universitetet.

På HUG FM Radio arbejder frivillige side om side med en erfaren DJ hver dag, men opgaver inden for marketing vil også være inkluderet i arbejdet.

Typiske arbejdsopgaver inkluderer:

  • Research af nyt musik og nyhedshistorier – både lokalt og internationalt;
  • Rapportering af vejrudsigter og nyheder fra de kendtes verden;
  • Udarbejdelse af manuskripter til reklamer;
  • Musikredigering.

PRO-frivillige kan være med til at afholde workshops om udsendelser for andre frivillige og lokale DJ’s. Her er fokus på teknikker og strategier inden for udsendelser.

Frivillige kan arbejde på dette projekt i mindst 2 uger, men i højst 6 måneder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲