You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Vores humanitære projekter foregår i Rabat. Vi samarbejder med række forskellige partnerorganisationer, og frivillige kan således arbejde i børnehaver, på centre for gadebørn på centre for handicappede og på et hospital.

Som ulandsfrivillig på vores projekter i Marokko anbefaler vi, at du kan tale en smule fransk eller arabisk. Du kan med fordel tage et sprogkursus før eller under dit projektophold for derved at styrke dine sprogkundskaber. Du kan også kaste dig ud i det lokale sprog, tamazight, og få en ultimativ lokal oplevelse.

Din rolle som frivillig

Frivillig underviser og leger med børn

Dine arbejdsopgaver afhænger af hvor du arbejder. Fælles for disse projekter er, at du hjælper og støtter det lokale personale i deres daglige arbejde ligesom at du drager omsorg for børnene.

Du hjælper for eksempel med at få børnene op om morgenen, du hjælper med at lave deres mad, og du underholder dem i løbet af dagen. Det kan for eksempel være igennem sang, leg, spil og andre fysiske og kreative aktiviteter. De ældre børn skal have hjælp med lektierne, og du kan også være med til uformel engelskundervisning.

Frivillige hjælper også med at arrangere udflugter og organisere aktiviteter. Din fornemste opgave bliver at give børnene så meget opmærksomhed som muligt. Mange af de børn vi arbejder med kommer fra gaden eller fra meget fattige hjem og har måske aldrig gået i skole.

Som volontør bør du være forberedt på at blive udfordret. Mange af børnene har adfærdsvanskeligheder, indlæringsvanskeligheder, fysiske eller psykiske handicap, og de vil derfor have brug for ekstra støtte og opmærksomhed.

Humanitært arbejde med børn og unge I Marokko

Du kan få mulighed for at deltage i zoo-terapi, hvor handicappede børn har mulighed for lære gennem kontakt med dyr. Det kan for eksempel være ved at fodre kaniner og lam. Du kan også være med at arrangere aktiviteter, du kan for eksempel stable et mindre cirkus på benene.

At arbejde frivilligt i vores humanitære projekt i Marokko er en stor hjælp for de organisationer vi arbejder med. Du stimulerer ikke blot børnene, men giver også de hårdtarbejdende ansatte en vigtig hjælp i deres arbejde. Kontakt os endelig, hvis du vil have mere information omkring de forskellige projekter.

Hver måned arrangerer vi en workshop for alle vores frivillige på humanitære projekter. Her kan du mødes med andre frivillige for at diskutere forskellige problemstillinger og udveksle erfaringer og idéer. Du vil også få forskellige ressourcer som du kan bruge i dit daglige arbejde.

For at sikre at vores frivillige og lokale partnere har de rette forventninger til hinanden og projekterne har vi udarbejdet en Care Management Plan, som alle frivillige på humanitære projekter forventes at følge. Du kan læse den her.

Morocco Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲