You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Hundeterapi i Argentina

Oversigt

Frivillig på hundeterapi-projektet i Argentina

På vores hundeterapiprojekt i Argentina kombinerer vi de bedste elementer fra vores humanitære og dyrepasningsprojekter, hvor børn og voksne med adfærdsvanskeligheder får terapi igennem arbejde med hunde.

Det er nødvendigt at kunne tale mindst et basalt spansk for at arbejde på dette projekt. Du skal også kunne arbejde på projektet i mindst 4 uger.

Vi samarbejder med Jingles Foundation i Alto Alberdi i Cordoba, hvor frivillige arbejder sammen med professionelt personale. På centret får 12-15 børn og voksne i alderen 6-25 år terapi igennem arbejdet med hunde. Brugerne har forskellige udfordringer såsom psykiske lidelser, motoriske problemer og adfærdsvanskeligheder.

Det er blevet bevist, at regelmæssig kontakt med dyr kan forbedre en patients mobilitet og både stimulere og berolige børn.

Jingles Foundation har omkring 30 hunde af forskellige racer og aldre. Hundene bliver nøje udvalgt og trænet til at være opmærksomme, lydige og de er på ingen måde aggressive.

Din rolle som frivillig

Du vil lære om taleterapi, kinesiologi, neurorehabilitering og psykologi for individer, familier og/eller grupper som er specialiserede i at arbejde med dyr.

Frivillige arbejder på centret om eftermiddagen og vil have fokus på følgende:

  • Hjælpe det faste personale med terapien mellem børn og hunde;
  • Planlægge kreative aktiviteter for børnene;
  • Hjælpe til med den daglige vedligeholdelse af faciliteterne;
  • Udvikle og bidrage til projektevalueringsrapporterne.

Du kan meget vel føle, at projektet virker ustruktureret, og i så fald er du meget velkommen til at dele dine idéer med din koordinator.

Frivillige arbejder mandag til fredag, og du har således altid fri i weekenden.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲