You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært projekt i Myanmar (Burma)

Oversigt

Elever på skolen, der hører til det lokale kloster i Myanmar

I øjeblikket gennemgår Myanmar turbulente politiske, økonomiske og sociale forandringer efter årtier præget af militært regime. Selvom en del af befolkningen drager nytte af disse forandringer, kæmper landet stadigvæk med at tage sig af samfundets svageste grupper, specielt forældreløse børn og handikappede. Myanmar går en udfordrende tid i møde. /

Flere organisationer yder en vigtig indsats i denne kaotiske tid, men der er i høj grad stadig brug for hjælp til at nå ud til så mange børn og andre udsatte grupper som muligt. Frivilligt arbejde på vores Humanitære Projekt i Myanmar giver dig muligheden for at biddrage direkte til at hjælpe med at forbedre hverdagen for nogle af de mest udsatte befolkningsgrupper i landet.

Som Projects Abroad frivillig vil du komme til at arbejde for en af vores samarbejdspartnere i Yangon med at hjælpe det lokale personale med at forbedre og udføre undervisningsaktiviteter for børn fra udsatte områder, inklusive elever fra en skole for døve. Du vil komme til at hjælpe med ekstraaktiviteter som f.eks. danseundervisning, billedkunst, teater og engelskundervisning. Din primære opgave vil være at opfordre til kreativ, kulturel og sproglig udveksling og at yde støtte til de fuldtidsansatte på de forskellige skoler.

Det er ikke et krav at have erfaring for at kunne arbejde på det Humanitære Projekt i Myanmar. Tegnsprog er en fordel at mestre for frivillige, der gerne vil arbejde på skolen for døve, men det er ikke et krav.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲