You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning

Oversigt

Dyrepasning af pingviner i Sydafrika

Vores dyrepasningsprojekter omhandler rigtig mange forskellige slags dyr, og du kan for eksempel arbejde med aber, pingviner, skildpadder, lamaer, og en lang række vilde afrikanske dyr. På vores dyrepasningsprojekter er vores første prioritet dyrenes velfærd, og du kan som ulandsfrivillig udføre mange forskellige slags arbejdsopgaver for at hjælpe dyrene med at få det bedre. Dyrepasningsprojekterne forsøger at hjælpe udsatte dyr, og har brug for frivillige til at hjælpe med at give disse dyr en større livskvalitet.

Holdningen til dyr i udviklingslande er ofte meget anderledes end den, der eksisterer i de vestlige lande. I Vesten bliver kæledyr, såsom hunde og katte, betragtet som en udvidelse af familien. På vores projekter er der brug for frivillige der kan hjælpe en lang række af truede dyrearter, og samtidigt medvirke til at oplyse lokalbefolkningen om hvordan de kan komme til at leve i et godt samspil med dyrene.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Hvad kan du forvente?

Dyrepasning af kæmpepandaer i Kina

På nogle projekter vil du spille en stor rolle for det enkelte dyr. Her vil det praktiske arbejde være at hjælpe med at passe og pleje dyrene på centrene, eksempelvis hjemløse katte og hunde, og hjælpe dem med at få et godt liv fremover.

På andre projekter vil din rolle være at hjælpe dyr med at blive genetableret i deres naturlige miljø. Det betyder, at du vil hjælpe vilde dyr med at komme tilbage til deres naturlige omgivelser. Her vil det praktiske arbejde stå i at sørge for at dyrene får mad og vand, rengøre bure, samt hjælpe med atPuma i Argentina rehabilitere dyrene tilbage til deres rette miljø.

At arbejde frivilligt på et af vores dyrepasningsprojekter vil give dig mange oplevelser og erfaringer, som oftest ikke ville være muligt at få hjemme i Danmark. Du vil få mulighed for at arbejde tæt med eksotiske dyr, såsom slanger, bjørne, store kattedyr, aber og andre steppe- og regnskovsdyr, og give husdyr den samme omsorg og rettigheder som vi forsøger at gøre hjemme i Danmark. 

Dyrepasningsprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲