You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med International Udvikling i Vietnam

Oversigt

Ved at arbejde som frivillig på et projekt inden for international udvikling i Vietnam forbedrer du ikke kun dit CV, du får også et dybt indblik i de mange problematikker i og omkring Hanoi. Projects Abroad samarbejder med række forskellige organisationer om at bekæmpe forskellige problemer såsom fattigdom, arbejdsløshed, kriminalitet, alkohol- og narkotikamisbrug og prostitution. Vi arbejder også for at forbedre handicappedes vilkår.

Vi yder støtte til disse organisationer for vi i fællesskab kan nå ud til udsatte grupper i Hanoi for at informere dem om deres muligheder, for at tiltrække opmærksomhed mod disse gruppers problemer, og for at fjerne stigma rettet mod disse grupper. Igennem research, oplysning og uddannelse samt rådgivning håber vi at kunne nå ud til disse grupper.

Projektet egner sig for frivillige med uddannelse inden for udvikling. Det er især velegnet for nyuddannede som ønsker reel erhvervserfaring inden for kommunikation, medier, international udvikling, jura, samfundsvidenskab eller folkesundhed. Har du erfaring med udviklingsarbejde, vil din viden og erfaring være et stort bidrag.

Mine opgaver kom til at bestå af research om prostituerede i Vietnam, lovene omkring prostitution og børn af prostituerede generelt. Alt dette skulle bruges til at se om det var basis for et nyt projekt til fordel for prostituerede i Vietnam.
Anne Sofie, studerende

Færdiguddannede med erfaring skal kunne arbejde på dette projekt i mindst 6 uger imens nyuddannede skal arbejde mindst 12 uger.

Det er vigtigt at du er motiveret og initiativrig. Hvis du har kvalifikationer eller særlige ønsker til arbejdsområder og opgaver, må du meget gerne give os besked. Det er en vigtigt forudsætning at du har gode engelskkundskaber for at kunne arbejde på dette projekt.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som frivillig

International udviklingsprojekt i Vietnam

Du vil få en varieret arbejdsdag, og dine arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring og dine kvalifikationer. Du kan forvente at blive involveret i nogle af følgende opgaver

  • Undervisning af lokalt personale og personer fra udsatte grupper,
  • Research, dokumentation og udarbejdelse af rapporter,
  • Administrative opgaver, såsom korrekturlæsning og redigering af dokumenter,
  • Marketingaktiviteter såsom at opdatere hjemmeside, uploade billeder af aktiviteter, lave løbesedler og brochurer samt arrangere events,
  • Oplysningsarbejde,
  • Engelskundervisning af lokalt personale og personer fra udsatte grupper,

Din arbejdstid er typisk mandag til fredag, fra kl 8.30 til kl. 17.30. I forbindelse med specifikke projekter og events kan arbejde om aftenen eller i weekenden forekomme.

Som på andre projekter er det vigtigt at du udviser motivation og lærelyst. Vi forventer at du er engageret i alle arbejdsopgaver, som du tildeles, hvadenten det er arrangering af et stormøde eller nogle timers korrekturlæsning af et projektforslag. Ved at arbejde med alle aspekter i organisationen får du et grundigt indblik i hvordan en udviklingsorganisation fungerer.

Jo mere du deltager aktivt og jo flere spørgsmål du stiller, jo mere tillid vil du få vist af dine lokale kollegaer og de vil bruge mere tid på at lære dig nye ting. Med den indsats og indstilling vil du kunne skrive et udlandsophold med dyrebar erfaring på dit CV samtidigt med at dit arbejde vil have haft stor betydning for vores partnerorganisationer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲