You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med International Udvikling i Togo

Oversigt

Kvindelig frivillig sidder i møde om rettighedskampagne i Togo

Togo er et af de fattigste lande i det vestlige Afrika, og ligesom mange af de øvrige lande i regionen står landet over for store sociale og økonomiske udfordringer, som bremser landets udvikling.

Både lokale og internationale NGO’er arbejder på at uddanne og klæde lokalsamfund på til at tackle disse udfordringer, og frivillige kan her være en stor ressource til at støtte de forskellige initiativer og aktiviteter.

Du behøver ikke at have uddannelse eller erfaring inden for området, men det er klart at du skal en interesse for udviklingsarbejde.

Vi ser gerne at du taler fransk på samtaleniveau, og du kan med fordel supplere dit projektarbejde med et franskkursus. Læs mere her.

Du skal deltage på projektet i mindst 4 uger.

Vi samarbejder med en række forskellige NGO’er i hovedstaden, Lomé, hvor vi også har både vores lokale kontor såvel som projekter og vores værtsfamilier.

Din rolle som frivillig

To kvindelige frivillige taler med lokale indbyggere i Togo om HIV/AIDS

Igennem vores samarbejde med de forskellige NGO’er, tager vi fat på en række forskellige emner. Dine arbejdsopgaver kan variere efter dine kompetencer og præferencer, men typiske arbejdsopgaver omhandler især fundraising, rapporter, marketing, administrative opgaver, koordinering af lokale frivillige og projektplanlægning.

Vi fokuserer på forskellige områder:

  • HIV/AIDS: Vi samarbejder med en lokal NGO og hjælper med at udvikle nye metoder til at begrænse HIV-smitte i Togo. Frivillige hjælper til med at udvikle handlingsplaner, fundraising, oplysningskampagner, behandlings- og uddannelsesprogrammer.
  • Lokalsamfundsaktiviteter: Frivillige kan arbejde i lokalsamfund, besøge landsbyer for at lave oplysningskampagner, arrangere feltaktiviteter vedrørende miljø, uddannelse, sundhed, og menneskerettigheder. Internationale frivillige hjælper til med at træne lokale frivillige såvel som at udvikle nye projektforslag.
  • Menneskerettigheder: Frivillige får en unik mulighed for at arbejde i en international og prominent menneskerettighedsorganisation. Her hjælper du til på oplysningskampagner, uddannelse og lobbyarbejde om menneskerettigheder. Du kan selv vælge hvilke emner du gerne vil arbejde med.

Vores lokale partnere vil meget gerne have hjælp til at forbedre deres engelsksprogede materialer og til at udvikle nye ressourcer på engelsk.

Dine arbejdstider afhænger af hvor du arbejder, men du vil altid arbejde mandag til fredag, og du skal forvente at arbejde 30-35 timer om ugen.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲