You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Udforsk dit fag, udvid din horisont - tag dit praktikophold i udlandet

Praktikophold indenfor Medicin & Sundhed

Danske studerende bliver i stadig høj grad opfordret af studievejledere og potentielle arbejdsgivere til at prøve kræfter med deres fag i en udenlandsk kontekst. Med Projects Abroad kan du tage et praktikophold i en lang række udviklingslande. Vi samarbejder med hospitaler, klinikker, sundhedscentre, rehabiliteringscentre, og lokale kulturcentre som danner rammen om forsamlinger i lokalområder. Takket være vores brede partnerskaber kan vi i høj grad arrangere en række anderledes og udfordrende praktikophold, idet der er forskellige omgivelser hvor man kan arbejde med sit fag.

Find dit praktikophold i udlandet

Hos Projects Abroad er vi klar over at der bliver lagt stor vægt på, at studerende får opfyldt deres læringsmål og dermed undgår at blive forsinkede i deres uddannelse. Vi har mange års erfaring med at arrangere kliniske ophold, og ved hvor lang en proces dette kan være og den grundighed der kræves. Det er vigtigt for os, at du og vi er enige om studieopholdets indhold, og at forventningsafstemningen er på plads i forhold til arbejdsopgaver og praktisk arbejde. Vi sætter dig gerne i kontakt med tidligere studerende, så du kan få gode råd af dem og lære mere om deres oplevelser og erfaringer med studieophold i udlandet.

Find dit praktikophold i udlandet

Tag et praktikophold indenfor medicin

Find dit praktikophold i udlandet

Almen medicin

Du kan tage dit praktikophold indenfor medicin i mere end 15 udviklingslande. Du vil få indsigt i medicinske procedurer og få anderledes og værdiful medicinsk erfaring.

Sygepleje

I et praktikophold indenfor sygepleje kan du arbejde på et lokalt hospital, klinik eller lave opsøgende sundhedsarbejde i lokalområder og hjælpe udsatte grupper. Vi kan tilrettelægge kliniske ophold alt efter ønske og krav fra uddannelsesinstitutioner.

Tag et praktikophold indenfor odontologi

Odontologi

På et praktiktophold indenfor odontologi får du et unikt og skræddersyet praktikforløb. I mange udviklingslande er manglende kendskab til tandhygiejne et stort problem, som praktikant kan du hjælpe lokale tandlæger og tandplejere med deres arbejde.

Obstetrik

Som jordemoderstuderende har du mulighed for at tage dit praktikophold på mange forskellige destinationer. Du vil få indsigt og erfaring i arbejdet med obstetriske og gynækologiske procedurer.

Tag et praktikophold indenfor fysioterapi

Fysioterapi

Vi tilbyder projekter indenfor fysioterapi i 15 forskellige lande. Praktikanter har her mulighed for at hjælpe udsatte borgere til en bedre tilværelse.

Ergoterapi

Vi har projekter i Asien og Afrika indenfor ergoterapi. Vi samarbejder med forskellige lokale partnere, og du kan f.eks. arbejde på et hospital i Kenya eller for en organisation i Filippinerne som tager på hjemmebesøg for at hjælpe handicappede med at begå sig i hverdagen.

Ernæring

Med et praktikophold indenfor ernæring kan du foretage opsøgende og oplysende sundhedsarbejde i lokalområder og hjælpe udsatte grupper.

Tag et praktikophold indenfor ernæring

Folkesundhed

Et folkesundhedsprojekt giver dig mulighed for at anvende teori fra dit studie på et konkret forebyggelsesprojekt i praksis. I samarbejde med lokalt uddannet sundhedspersonale vil du foretage forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i lokalsamfund.

Farmaci

Du har mulighed for at tage i praktik som farmaceut på apoteker, hospitaler eller sundhedscentre i Ghana, Kenya eller Sri Lanka, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med dit fag i praksis.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲