You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Tores Fond

Tores Fond blev oprettet til minde om Tore Eikeland, som var et af ofrene for Anders Breiviks terrorhandlinger på Utøya i Norge i juli 2011. Tore var politisk aktiv inden for en række mærkesager i både Norge og udlandet.

Stifteren af Projects Abroad, Peter Slowe, mødte Tore Eikeland flere gange, og blev imponeret af hans passion for politisk frihed, menneskerettigheder og social lighed.

Fondet startede som et legat for studerende fra Tores hjemby, Osterøy i Norge, så de kunne deltage på vores projekter i Afrika. Indtil nu har 5 frivillige modtaget legatet og arbejde i Tanzania, Sydafrika og Kenya. Fondet er siden blevet udvidet til at fokusere på lokale udviklingsinitiativer i landområder i Afrika.

Formålet med fondet er at yde en bæredygtig indflydelse på landområder i stil med Tores værdier. Vores første Tore landsby blev etableret i Akokoa i Ghana i 2014 i samarbejde med Projects Abroad. Tore landsbyen fokuserer på at bekæmpe fattigdom igennem en holistisk tilgang for at sikre en bæredygtig indflydelse, når vi fokuserer på at hjælpe et område ad gangen.

Med støtte fra Projects Abroad og vores lokale partnere i Ghana, er det vores mål at sikre en varig udvikling igennem Tore landsbyen-modellen.

Du kan her se en video fra den første Tore landsby i Akokoa i Ghana

Du kan læse mere om fondet og hvordan du støtter vores arbejde her www.toresfoundation.org.uk.

Peter Slowe
Direktør for Projects Abroad

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲