You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Om Projects Abroad

Projects Abroad har i 25 år sendt frivillige og praktikanter ud på bæredygtige projekter i udviklingslande i hele verden. Vi tager vores arbejde dybt seriøst, og du kan forvente at have en professionel organisation i ryggen, når du rejser ud for at arbejde på dit projekt. Du kan her læse mere om hvordan det hele startede.


Fra 1992 til i dag

I begyndelsen af 1990'erne ville nogle studerende i England have en pause fra studiet, et "sabbatår", selvom begrebet slet ikke var kendt i England. De henvendte sig til deres geografilærer for at høre om mulighederne for at rejse og arbejde i Østeuropa. Deres lærer, Peter Slowe, havde svært ved at finde nogle muligheder for denne kombination af arbejde og rejse, så han satte sig for selv at løse problemet: han arrangerede, at hans elever kunne tage til Rumænien og undervise, hvor han selv havde nogle kontakter. Det var sådan Projects Abroad begyndte i 1992.

Indtil 1997 var vi en lille organisation bestående af to deltidsansatte, der sendte universitetsstuderende af sted for at få erhvervserfaring ved at undervise i Østeuropa. Men da flere og flere efterspurgte en arbejdsrelateret pause fra studierne - og siden mange udviklingslande har stærkt brug for selvfinansierende frivillige - er vores organisation vokset over hele verden. Vores frivillige gør i dag langt mere end at undervise i engelsk.

Vores hovedmission er at understøtte lokale udviklingsprojekter gennem frivilligt arbejde og vores projektpulje, og derigennem for eksempel forbedre levevilkårene for en lang række fattige mennesker. Vi bruger vores midler på at bygge skoler, ansætte lærere og købe undervisningmaterialer til fattige børn, vi bygger bedre bygninger til børnehjem og sikrer gadebørn mindst et godt måltid mad om dagen. Vi laver vandprojekter i fattige områder for at sikre indbyggerne adgang til dette basale behov, vi laver naturbevarende aktiviteter i regnskove og på savanner, og vi laver sportsprojekter for at bringe glæde ind i en ofte hård og trist hverdag for de lokale indbyggere.

Dette er bare et lille udpluk at de aktiviteter vi foretager for at hjælpe mindre priviligerede mennesker. Derudover er det vores mission at sikre vores frivillige fantastiske oplevelser, at styrke dem som mennesker, at give dem et indblik i ulandes problemer og kulturer - og derigennem at give dem et styrket CV og et netværk af frivillige som de kan få gavn af senere i livet.

Projects Abroad i Danmark

I begyndelsen af 2010 åbnede vi vores danske kontor i København hvorfra vi arbejder med at fortælle danskerne om Projects Abroads projekter og på at besvare spørgsmål fra kommende ulandsfrivillige. Vi kan altid kontaktes såfremt du har spørgsmål og vores rådgivere har selv erfaring med frivilligt arbejde og kan komme med anbefalinger til gode projekter verden over.

 

Bemærk venligst at Projects Abroad Denmark kun er et informationskontor. Køb af ophold i vores destinationer sker via vores hovedkontor, Projects Abroad i England (Projects Abroad Europe Ltd). Projects Abroad er dermed ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Projects Abroad-gruppen

Projects Abroad har været med til at grundlægge og er stadig medlem af associationen ‘Year Out Group’ (England) samt medlem af NGO’en ‘International Volunteer Programs Association – IVPA’ (USA). I Frankrig er vi blandt partnerorganisationerne i ‘Tour de France de l’Humanitaire’ og i England samarbejder vi med Nepal Youth Foundation UK. Vi arbejder derudover sammen med rigtig mange lokale NGO'er som vi støtter i deres arbejde for at forbedre dagligdagen for nogle af verdens fattigste mennesker.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲