You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyheder fra 2017

Følg med i hvad der sker i Projects Abroad-verdenen. Du får sidste nyt om vores mange spændende projekter, nye frivilligberetninger fra danske frivillige, nyt fra vores destinationer og meget mere.


2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

06. april 2017
Familietur til Ecuador

Som en familie med travle jobs og skole, kan det være svært at komme afsted på meget andet end almindelige ferier, men vi valgte i 2016 at tage et par måneders orlov og komme afsted. Motivationen var at opleve lidt andre sider af verden end vi møder i Virum, bidrage en smule til udviklingen af det lokale samfund, og ikke mindst at være sammen som familie på en helt anden måde end normalt.

05. april 2017
Farmacistuderende fik erfaring i Sri Lanka

Jeg var i sommeren 2016 tre uger afsted på et farmaciprojekt i Sri Lanka gennem Projects Abroad. I foråret forinden havde jeg færdiggjort mit bachelorprojekt i farmaci. Efter tre års studier direkte efter gymnasiet, følte jeg nu et behov for at komme ud i verden. Jeg ville se, hvordan forholdene omkring brugen af medicin og information var i en anden del af verden. En del af verden, der ikke har samme krav til medicinen, som vi har i Danmark.

05. april 2017
Genopbygningsprojekt i Kathmandu i Nepal

I min orlovsperiode havde jeg været ude at rejse i flere lande i Asien, men jeg havde ikke fået nok af at rejse og se andre asiatiske lande. For mig var det vigtigt, at det ikke kun var ren rejse, men der var et formål med rejsen.

05. april 2017
Iben lærte om radiografi i Kenya

Fra midten af september 2016 og til midten af december 2016 valgte jeg at være frivillig i Kenya. Grunden til at jeg valgte at være frivillig, var at jeg godt kunne tænke mig at arbejde som frivillig i mit sabbatår, derudover kunne jeg også godt tænke mig at være frivillig i udlandet.

21. marts 2017
Høj efterspørgsel på gratis engelskundervisning i Peru

Projects Abroads årlige undervisningsforløb for lokale engelsklærere i Peru havde i år rekordmange ansøgere, hvor mere end 700 lærere tilmeldte sig forløbet.

27. februar 2017
Dominga ankommer til Taricaya

Efter to dages rejse over Andesbjergene ankom Dominga til sit nye hjem i Taricaya i Peru. Både lokale medarbejdere og frivillige har arbejdet hårdt for at hendes nye hjem klar. 

16. februar 2017
Hajprojektet i Fiji fejrer 3 års fødselsdag

Vores unikke hajprojekt i Fiji kunne i januar fejre 3 års fødselsdag. Takket være frivillige, biologer og lokale medarbejdere har vi bidraget til beskyttelse af hajer, genplantning af mangrover og oplysningskampagner i det sydlige Stillehav.

30. januar 2017
Om at arbejde som sygeplejerske på Endulen Masaihospital i Tanzania

Med 5 år på bagen som sygeplejerske i Danmark havde jeg fået en trang til at komme ud og opleve verden igen – og hvad var mere nærliggende end at rejse ud i verden og opleve min sygepleje blive udfordret under andre forhold, kulturer og skikke?

30. januar 2017
Mit ernæringsprojekt i Fiji

Projektet gav mig mulighed for at prøve min viden af, og tilpasse den til en kultur, som på mange måder er anderledes end min egen, men hvor der også viste sig at være lighedspunkter, i forhold til menneskelige værdier.

24. januar 2017
Frivilligberetning fra ungdomsprojekt i Sri Lanka

Jeg sad i vinteren 2015 som en frustreret 1.g’er og kunne allerede på det tidspunkt fornemme, at 2.g ville blive som at bestige Mount Everest med 2 brækkede ben, hvis ikke jeg fandt noget, der kunne motivere mig til at holde ud, måske give god mening at gøre og endda inkludere lidt solskin– og lige i det øjeblik så jeg en reklame for Projects Abroad! 

12. januar 2017
Simone og ergoterapi i Tanzania

I mange år har det været en drøm at rejse til Afrika og i alt for mange år lod jeg det være ved drømmen, fordi min hørelse på daværende tidspunkt ikke var noget at prale af og jeg var meget ubekvem ved at skulle tale engelsk. 

02. januar 2017
Cochabanner fylder 10 år

Cochabanner er et engelsksproget, gratis magasin, som Projects Abroad har udgivet de sidste 10 år. Her får frivillige unik erhvervserfaring inden for journalistik.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Back to top ▲