You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Sygepleje i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på medicinsk projekt i Vietnam

Du kan arbejde med sygepleje på et stort hospital i Hanoi, Vietnam. Her får du et unikt indblik i arbejdsgangene på et hospital i et udviklingsland og du får rig mulighed til at sammenligne danske og vietnamesiske forhold.

Du skal have mindst et års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt.

Du arbejder i et højt tempo, og du kan vælge at arbejde på en række forskellige afdelinger såsom pædiatri, ortopædi eller urologi for blot at nævne nogle få. Disse afdelinger vil have udstyr som vi næsten kender det herhjemmefra.

Din rolle som frivillig/studerende

Du vil hjælpe til med at klargøre operationsstuer, hente patienter til operation, observere og behandle patienter efter de har været igennem deres operation.

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale.

Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet på hospitalet. Et medicin- og sundhedsprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i den medicinske verden og vilkårene for læger og sygeplejersker i et udviklingsland. Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige.

Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, og er initiativrig og engageret. Det er vigtigt at opbygge et positivt og tillidsfuldt forhold til personalet på alle vore medicinske projekter; du får derved bedre mulighed for mere praktisk arbejde. Du skal med andre ord bevise, at du egner dig til mere ansvar.

Du vil hovedsagligt arbejde mandag-fredag og du har således fri i weekenden, hvor du kan udforske Hanoi og omegn nærmere.

Alt afhængigt af antallet af frivillige på projektet bor du enten hos en lokal værtsfamilie eller i et guesthouse sammen med andre frivillige.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. 

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲