You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Fysioterapi i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt

Vores fysioterapiprojekter i Vietnam foregår enten i hovedstaden, Hanoi, eller på et af vores centre et par timers kørsel udenfor byen Hanoi. Der er mangel på uddannede fysioterapeuter, og adgangen til basal fysioterapeutisk behandling er ikke udbredt i Vietnam. Som frivillig på dette projekt vil du samarbejde med lokalt ansatte og afhængig af din erfaring kan du få tildelt ansvar og selv varetage behandlingen af grupper af børn eller voksne.

For at deltage på vores fysioterapiprojekt i Vietnam skal du have afsluttet mindst et års studier. Der er stort behov for uddannede fysioterapeuter, og som færdiguddannet vil du kunne være til stor hjælp.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillig på fysioterapeutisk projekt i Vietnam

Du kan arbejde med fysioterapi på centre for handicappede børn og voksne i Vietnam. De tilbydes terapeutisk og praktisk hjælp, og du vil arbejde med en række forskellige handicap. Nogle af de voksne vil have lidelser som de fik under Vietnamkrigen. 

Det ene center ligger et par timers kørsel fra Hanoi i landlige omgivelser, så frivillige bor centret i hverdagene. Der vil være rig mulighed for at tage ind til Hanoi i weekenderne.

Generelt vil dit projekt være afgørende for om du bor på stedet, i en lejlighed med andre frivillige eller hos lokale værtsfamilier. Uanset hvad du have god mulighed for at udforske regionen i fritiden.

Hvis du har praktisk erfaring som fysioterapeut, vil vi meget gerne høre fra dig. Under et ophold på et af vores projekter kan du styrke dit CV, og samtidigt hjælpe børn og voksne der har brug det.

Det at have set fysioterapi i en anden kontekst end den danske har gjort, at jeg har fået et større perspektiv på faget, på måden at arbejde på og tilgangen til patienterne. Jeg er blevet udfordret fagligt, men især også personligt.
Trine, studerende

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲