You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt

Vores humanitære projekter i Vietnam er hovedsagligt placeret omkring hovedstaden, Hanoi. Vi ved, at vi ikke kan løse alle de sociale problemer som det moderne Vietnam står over for, men takket være vores frivillige kan vi være til stor hjælp for mange vietnamesere.

Vi samarbejder med centre for børn, unge og voksne, og her er der bestemt brug for ekstra hænder. Børnene har helbredsmæssige problemer, har særlige opmærksomhedsbehov på grund af handicap, eller de er ramt af HIV/AIDS.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som frivillig

Spisetid på humanitært projekt i Vietnam
Din rolle er at forbedre deres liv på alle tænkelige og mulige måder. Omsorgen og plejearbejdet er ofte meget varieret; det kan inkludere simpel pleje som at gøre børnene klar til dagen, spille spil, dyrke sport og hjælpe de ældre børn med deres lektier. På nogle af vore humanitære projekter i Vietnam er basal undervisning et element af arbejdet.

Frivillig hjælper lokale børn på humanitært projekt i Vietnam

Projects Abroad støtter dig selvfølgelig alt det vi kan, så alle parter kan få det optimale ud af dit ophold. Her kan du som frivillig udføre et stykke arbejde, som betyder noget. 

Vores lokale personale arrangerer hveranden måned en workshop for alle frivillige på humanitære projekter. Her kan du mødes med andre frivillige og diskutere forskellige problemstillinger fra jeres arbejde. Vores lokale medarbejdere giver jer gode råd, tips og idéer til jeres arbejde, og I får et forum for at udveksle erfaringer. I vil også få mulighed for at deltage i kreative workshops med fokus på dans, og forskellige lokale håndværk.

Størsteparten af drengene syntes hygiejne var stærkt opreklameret, men i de fleste tilfælde lykkedes det at indfange dem. Præmien var kæl, kys og knus.
Helle, seniorfrivillig

Ellers har du mulighed for at deltage i workshoppen for undervisningsfrivillige. Her vil der også være mulighed for at diskutere arbejde og idéer.

For at sikre at vores frivillige og lokale partnere har de rette forventninger til hinanden og projekterne har vi udarbejdet en Care Management Plan, som alle frivillige på humanitære projekter forventes at følge.

Vietnam Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲