You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Togo

Oversigt

Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde & Lokalsamfund

Sommer
2 uger
  • Søndag 16. juli 2017 - Lørdag 29. juli 2017
  • Søndag 06. august 2017 - Lørdag 19. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 15. juli 2018 - Lørdag 28. juli 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018

Legetid på humanitært projekt i Lomé

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Vores ungdomsprojekt i Togo foregår i hovedstaden Lomé sammen med vores regulære projekter. På ungdomsprojektet er frivillige både med til at passe og lege med børn på et børnehjem eller i en daginstitution og til at forbedre de fysiske rammer for børnene.

Om formiddagen vil du og de andre frivillige hjælpe til på et humanitært projekt hvor I leger med børnene, hjælper til med undervisningsaktiviteter, og hjælper det faste personale med daglige opgaver.

Om eftermiddagen hjælper du til med at give vores partnere bedre rammer for børnene. Du kan for eksempel hjælpe til med at renovere en skole, eller hjælpe til på vores lokale byggeprojekt.

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie. Her oplever du Togos kultur på nærmeste hold. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden til at hjælpe dig, og de arrangere også sociale aktiviteter for de frivillige om aftenen.

I weekenden kan du se frem til at besøge Kpalimé, som er en bjerglandsby omgivet af kokosplantager. Du vil se flotte vandfald og opleve en meget landlig og primitiv side af Togo.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲