You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Obstetrik i Togo

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Lomé
  • Din rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, outreaches
  • kRav: Fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 14.150 Kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores obstetrikprojekter arbejder du på et universitetshospital i Lomé eller på klinikker i landområderne, som gravide kvinder opsøger, når de skal føde.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse i Togo.

Er du allerede uddannet jordemoder, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få en koordinator fra både Projects Abroad og selve dit projekt, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Det er vigtigt, at du kan begå dig på fransk, så du kan kommunikere med dine kollegaer, og du kan med fordel supplere dit projekt med et skræddersyet sprogkursus.

Din rolle på projektet

Har du endnu ingen uddannelse eller erfaring, vil du følge og observere lokale Frivillig på obstetrik-projektet i Togojordemødre og lære igennem dialog. Du vil ikke få praktiske opgaver.

Frivillige og studerende med mere erfaring kan vil ligeledes observere den første uges tid, og så kan du - afhængigt af din baggrund – få en mere praktisk rolle og hjælpe til med konsultationer, behandlinger af gravide kvinder og assistere ved fødsler.

Alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed kan deltage i outreaches, hvor vi tager ud på til forskellige projektpartnere for at lave workshops om f.eks. hygiejne eller for at lave sundhedstjek.

Du arbejder mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲