You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Togo

Oversigt

Togo har modtaget megen kritik for overtrædelse af menneskerettighederne, hvilket har ført til, at mange lokale og internationale organisationer i dag arbejder for at forbedre situationen for de fattige, undertrykte og skrøbelige i landet.

Efter det gnidningsfrie valg i oktober 2007 tror mange nu på yderligere fremgang inden for menneskerettigheder og demokratisk styreform. Du kan tage i del i denne proces og fremgang ved at arbejde frivilligt på vores menneskerettighedsprojekt i Togo.

Din rolle som frivillig

Som frivillig på menneskerettighedsprojektet vil du arbejde med forskellige aspekter af rettighedsarbejde:

Frivillige ude i lokalsamfundet for at oplyse om menneskerettigheder

  • Børns rettigheder
  • Kvinders rettigheder
  • Forhold for indsatte i fængsler
  • Politiets ansvarlighed
  • Gennemsigtighed ved demokratiske valg

Et af de primære mål er, at skabe bevidsthed om menneskerettighederne og om rettigheder for den almindelige borger i Togo. Din opgave kan i den forbindelse inkludere det følgende:

  • Skabe bevidsthed om rettigheder hos lokalsamfund i provinsen
  • Forberede flyers, plakater og uddannelsesmateriale
  • Køre træningsprogrammer
  • Planlægge informationskampagner

Vi arbejder med professionelle partnere, og du vil komme til at repræsentere disse til møder og events, samt have deadlines. Dit arbejde vil være et vigtigt bidrag til Vestafrikas proces mod mere demokrati og lige rettigheder for alle.

Jeg er fuldt ud bevidst om, at mit bidrag er meget beskedent til denne udvikling, men den taknemmelighed, venlighed og varme jeg er blevet mødt med bekræfter trods alt, at det gør en forskel, omend den er lille eller stor.
Maj, frivillig

Dit arbejde vil blive bestemt af din viden og erfaring inden for menneskerettigheder og din interesse inden for specifikke områder, men under alle omstændigheder vil din førstehåndsoplevelse i Togo utvivlsomt være et kæmpe plus på dit CV.

Hovedsproget i Togo er fransk, hvorfor vi stiller krav om, at du kan tale fransk for at kunne deltage på dette projekt. Du kan med fordel overveje at supplere dit arbejde med et fransk sprogkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲