You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Thailand

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på humanitært projekt i Thailand

Thailand ser en stadig større ulighed mellem de sociale klasser. Det betyder at nogle børn i Thailand har mulighed for at gå i private skoler og børnehaver af højere kvalitet og andre børn "er nødt" til at gå i andre institutioner med væsentligt færre ressourcer. Projects Abroad samarbejder kun med daginstitutioner som tilbyder gratis pasning og undervisning og til de familier som ikke har andre muligheder.

Du behøver ingen kvalifikationer eller uddannelse for at arbejde på disse projekter, men derimod energi og masser af entusiasme.

Du bør være opmærksom på, at der er ferie fra starten af april til starten af maj samt en kort periode i oktober, og at projekterne i disse perioder er anderledes arrangeret. Du kan for eksempel kombinere humanitært arbejde med et undervisningsprojekt. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder i disse perioder.

Din rolle som frivillig

Frivillig på humanitært projekt i Thailand

Vores børnehaver er placeret i Krabi, og her vil du kunne arbejde med børn i alderen 4-5 år fra fattige familier. De er delt op i klasser med 20-40 børn i hver, og du vil typisk arbejde fra morgen til først på eftermiddagen, og du er naturligvis velkommen til at arbejde flere timer. Du hjælper børnene med morgengymnastik, lærerige lege og spil, og du er med til at undervise i basalt engelsk, som for eksempel farver, ugedage, klokken, osv.

Børnehaverne har ferielukket fra midten af marts til midten af maj, samt fra starten af september til starten af november. I disse perioder vil der arrangeres særlige ferieprogrammer for børnene. 

Vores daginstitutioner er ligeledes placeret i Krabi. Her er børnene 3-4 år gamle, og kommer fra fattige familier. Også her er børnene delt op i klasser med 20-40 børn i hver. I daginstitutionerne hjælper du børnene med forskellige lærerige aktiviteter, såsom lege, spil og sange, og du hjælper også med at lære dem basale engelske ord. Du arbejder typisk fra om morgenen til først på eftermiddagen.

Du kan hjælpe disse børn ved at udvise energi, entusiasme, initiativ og opmærksomhed. Arbejdet som ulandsfrivillig på et projekt inden for humanitært arbejde vil være mindst lige så givende for dig, som det vil for børnene.

Jeg ville anbefale alle til at gøre det. Børnene har stærkt brug for det. De får ikke nok kærlighed og omsorg. Og personligt har jeg selv fået rigtig meget ud af det. Det er en oplevelse for livet. Og den følelse af at have hjulpet andre er helt i gennem fantastisk.
Amalie, frivillig

Du kan hjælpe til på en af fire mindre kampagner som vi kører i Thailand. Her fokuserer vi på uddannelse og læsefærdigheder, sport og udendørs aktiviteter, miljø samt sundhed og hygiejne.

Frivillige har muligheden for at bo hos lokale værtsfamilier eller i bungalows med andre frivillige. Vores bungalows ligger i Baan Phongam, som er et feriested, Projects Abroad ejer. De frivillige fra det humanitære projekt og Undervisningsprojektet kommer til at dele bungalows med frivillige fra Natur- og Miljøprojektet. Disse boliger tilbyder WIFI, aircondition og pool.  

For at sikre at vores frivillige og lokale partnere har de rette forventninger til hinanden og projekterne har vi udarbejdet en Care Management Plan, som alle frivillige på humanitære projekter forventes at følge.

Thailand Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲