You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Obstetrik i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Panadura
  • Rolle: At få relevant erfaring igennem observation og dialog med kvalificeret personale på relevante afdelinger.
  • Projekttype: Hospital, outreaches
  • Krav: Mindst 18 år
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi samarbejder med et stort barselshospital i Panadura (45 km syd for Colombo), hvor frivillige og studerende kan arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. familieplanlægning, fødegang, barselsafsnit og børneafdelinger.

Det er desuden muligt at arbejde nogle timer på et hospital som specialiserer sig i at behandle patienter ved brug af traditionel medicin, ayurveda.

Det er desuden muligt at arbejde nogle timer på et hospital som specialiserer sig i at behandle patienter ved brug af traditionel medicin, ayurveda.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette barselshospital i Panadura.

Er du allerede uddannet jordemoder, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Under hele forløbet vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, singalesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Frivillige på medicinsk projekt i Sri Lanka

Det er altid det faste personale som vurderer om, og i så fald hvilke, praktiske opgaver du kan varetage. Patienternes tarv kommer altid først, og uden uddannelse eller erfaring vil du udelukkende observere.

Faciliteterne er generelt basale, og du skal forberede dig på, at fødsler og behandlinger i et udviklingsland i Sri Lanka kan adskille sig væsentligt fra danske forhold.

En gang om måneden arrangerer vi Medical Camps, hvor frivillige sammen med lokalt sundhedsfagligt personale tager ud i lokalsamfundet for at behandle lokale indbyggere. Det kan også være oplysningsarbejde om forskellige emner inden for sundhed på skoler og lignende.

Hver måned arrangerer vi Medical Seminars, hvor en lokal læge giver en præsentation om forskellige medicinske emner. Her kan frivillige på medicinske projekter mødes med vejledere og diskutere forskellige problemstillinger i forbindelse med arbejdet.

Vil du arbejde i Sri Lanka i mere end 4 uger, skal du registreres hos myndighederne. Vi beder dig derfor tilmelde dig senest fire måneder inden afrejse, så vi kan nå at få det hele på plads for dig.

Det var hver dag en følelse af en lykkerus da jeg gik hjem fra arbejde, fordi jeg havde lært så meget, og gik hjem med de vildeste intense oplevelsesindtryk. Jeg var også på operationsstuen, hvor jeg så en masse kejsersnit, og andre relevante operationer for mit kommende jordemoderstudie.
Flora, frivillig
Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲