You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Senegal

Oversigt

Senegal Djoudj fuglereservat i Senegal

Rejs til smukke Senegal, som ligger i det vestlige Afrika. Det er et fantastisk land at arbejde som ulandsfrivillig i, både på grund af projekterne og den kultur man møder. Senegal er en tidligere fransk koloni, og fransk indflydelse på lokalkulturen er stadig meget synlig i dag. Ønsker du at forbedre dine franskkundskaber, er Senegal et oplagt valg; til gengæld bliver det svært at forlade Senegal uden en snert af senegalesisk dialekt.

Lokale børn i Senegal

Senegal har mange af Afrikas kontraster og variationer. Du kan opleve Sahara-ørkenen i nord og tage på jungletur i syd. Du kan nyde en kølig brise langs kysten og det vil du sætte stor pris på efter at have oplevet hede temperaturer inde i landet. Du kan veksle mellem moderne byer og traditionelle landsbyer med hytter bygget op af mudder. Senegal er med andre ord vinduet til det afrikanske kontinent.

Den senegalesiske befolkning er meget gæstfri. Du vil få rig mulighed for at fordybe dig i den lokale kultur ligesom at din værtsfamilie vil introducere dig til lokale skikke og traditioner.

Projects Abroad i Senegal

Frivillige i Lampoul-ørkenens sandklitter

Projects Abroad har base i og omkring byen St. Louis på St. Louis-øen i det nordlige Senegal. Øen, der ligger ved udmundingen af Senegalfloden, var en af de første europæiske kolonier i Vestafrika. Der er franske tilbøjeligheder overalt - fra lyden af fransk i gaderne, til de smukke, men krakelerende bygninger fra kolonitiden. Med sine traditionelle fiskerlandsbyer strøet ud langs kysten og sit ry for at være det kulturelle centrum for indfødte i Vestafrika, giver St. Louis frivillige chancen for at få et sandt indblik i den moderne, senegalesiske livsstil.

Oplev mere!

Frivillig hjælper lokalsamfundet i Senegal på Dirty Day

Du kan rejse rundt i Senegal før eller efter dit arbejde, og der er rigeligt at give sig til. Du kan besøge nationalparker, som byder på et rigt dyreliv. For eksempel har Senegal et af verdens største yngleområder for pelikaner! Der er hvide sandstrande, en vibrerende musikkultur, uberørte landskaber og pulserende storbyer som er klar til at blive udforsket. Senegal har noget for enhver smag.

Du kan besøge traditionelle landsbyer og kaste dig ud i livet som frivillig i bedste Senegal-stil. Uanset hvad forlader du Senegal rig på store oplevelser.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der er interesseret i at arbejde frivilligt i udviklingslande, hvad enten du tager et sabbatår, sommerophold, studiepraktik eller en pause fra karrieren. Overvejer du frivilligt arbejde i Afrika eller i Senegal, vil du altid møde andre frivillige da vores projekter er meget populære. Kontakt os endelig for mere information.

I Senegal lærte jeg at give slip. Jeg lærte at der er flere rigtige måder at gøre ting på. At noget er anderledes gør det ikke dårligere.
Elisabeth, frivillig

Projekter i Senegal

Ungdomsprojekter for 16-19-årige

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲