You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Rumænien

Oversigt

Oplev en anderledes sommer og deltag på et af vores ungdomsprojekter inden for arkæologi. Vores projekter i Peru og Rumænien er ideelle for unge frivillige som elsker historie og som gerne opleve kulturen i et udviklingsland sammen med frivillige fra hele verden.

Ungdomsprojekt med Arkæologi i Rumænien

Sommer
2 uger
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Arkæologi-projektet i Rumænien

Rejs til Grev Draculas hjemegn og udforsk den gamle østeuropæiske historie. Som frivillig på vores ungdomsprojekt inden for Arkæologi i Rumænien kommer du helt tæt på arbejdet med at afdække gamle civilisationer i Østeuropa. 

Du kan forvente en hel del praktisk arbejde og et lærerigt indblik i arkæologiarbejde. Du kan forvente at blive involveret i en række forskellige aspekter af arkæologiarbejde, lige fra udgravning til analyse af fund til udstillinger.

Du vil blive indkvarteret hos en lokal værstfamilie, et frivilligcenter eller et hostel i eller omkring Deva, Sarmizegetusa Cluj eller Alba museet. Hvis du skal arbejde på et mere afsides udgravningssted indkvarterer vi dig og de andre frivillige sammen. Dette bekræftes tættere på din afrejse. Uanset hvor du bor vil vores lokale personale hele tiden være i nærheden og hjælpe dig med, hvad du må have brug for.

Glæd dig til at bo og arbejde i et fantastisk – og overset – bjergområde i Transsylvanien, Grev Draculas hjemegn.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲