You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Fysioterapi i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Brasov
  • Din rolle: At assistere kvalificerede medarbejdere ved behandling af børn og voksne
  • PROJEKTTYPE: Dagcentre
  • kRav: Du skal have mindst 1 års uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi samarbejder med to centre i Brasov, Rumænien. På det ene center får patienter i alderen 5-30 år behandling. På det andet center arbejder vi med børn og unge i alderen 4-16 år.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du skal have gennemført 1 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet fysioterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Frivillig og fysioterapeut i Rumænien

Din rolle på projektet

Frivilligt arbejde som fysioterapeut i Rumænien er en krævende, men også givende oplevelse. Som frivillig på dette projekt vil du arbejde på centre, der tager hånd om børn og voksne med forskellige handicap.

Som frivillig arbejder du tæt sammen med en supervisor, der er kvalificeret fysioterapeut. Du vil i første omgang observere rutinerne og hvordan de ansatte udfører forskellige procedurer. Afhængigt af din erfaring vil du kunne assistere fysioterapeuten i arbejdet.

Projektet kan være følelsesmæssigt udfordrende, og frivillige bør være forberedt på at se patienter med fremskredne sygdomme, alvorlige handicap og uhelbredelige lidelser.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲