You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Peru

Oversigt

Frivillig lærer dreng nye fodboldtricks i Peru

Vores sportsprojekter i Peru foregår i Cusco, hvor også hovedparten af vores øvrige projekter foregår.

Du har mulighed for at undervise i fodbold, basketball og volleyball på mange forskellige projekter. Du bidrager til idrætsundervisning af skoleelever i lokalmiljøet og hjælper dem med at forbedre deres fysiske helbred og opbygger deres selvtillid. Du kommer til at spille en væsentlig rolle i lokalsamfundet ved at gøre sportsaktiviteter tilgængelige for børn fra alle baggrunde.

Som frivillig på projektet inden for sport og samfund, vil du samarbejde med et sportsakademi og her assistere de lokale trænere i undervisningen af eleverne. Afhængigt af dit projekt, børnenes alder og dine egne evner, har du muligheden for selv at arrangere og afvikle træningen under supervision af de lokale trænere.

Træningstimerne kan være alt fra fitness og motion for mindre grupper af børn og træning af mere erfarne fodboldspillere til at afvikle en turnering i basketball og undervise børn i basal idræt. 

Din rolle som frivillig

Fodbold: Du kan komme til at arbejde med børn fra 8 til 18 år og undervisningen foregår mandag til torsdag fra kl.15 til 18. Mellem 80 og 130 børn deltager i dette projekt hvert år og de er oftest inddelt i grupper: begyndere, mellemniveau og avancerede. Nogle af holdene deltager i ligaer og har derfor brug for al den ekstra hjælp de kan få. Dette projekt kører året rundt, men antallet af børn og unge kan muligvis falde, når vi nærmer os juleferien.

Basketball: Dette stadigt voksende projekt tager imod op til 80 dedikerede elever. Som frivillig kommer du til at arbejde på et af to sportscentre enten Escuelas Deportivas Municipales eller Apu Pitusiray. Din arbejdstid er mandag til onsdag fra kl. 15 til 18 og torsdage fra kl. 17 til 20. Lørdage afholdes der kampe mod andre hold. Dette projekt er også åbent året rundt, men kan også opleve fald i deltagertallet, når jul og nytår banker på døren.

Volley: Du kan også undervise piger fra alderen 8 til 18 år i volleyball. Du kommer til at arbejde med ca. 15-20 piger på en lokal skole og arbejdstiden er mandage, onsdage og fredage fra kl. 15 til 18. Det er ikke muligt at være frivillig på dette projekt fra december til marts og i slutningen af juli.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲