You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold inden for Sygepleje

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At observere og assistere lokale læger og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospital og sundhedsklinikker
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Godt kendskab til spansk

Vi har base i Cusco, hvor du kan arbejde som frivillig eller studerende på forskellige projekter inden for sygepleje. Vi samarbejder med hospitaler, klinikker og et rehabiliteringscenter for børn.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Tanzania.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde på et sygeplejeprojekt i Peru.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt inden for sygepleje i Peru

Hvis du er uddannet eller under uddannelse vil du ofte arbejde på et hospital som er moderne og godt udstyret. Det er også at arbejde på et specialiseret hospital (gynækologi og obstetrik) eller på klinikker, hvor du vil arbejde sammen med en praktiserende læge.

Frivillige uden uddannelse vil arbejde på klinikker, og lære igennem observation og dialog med lokale læger.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden. Din arbejdsdag starter fra morgenstunden og slutter først på eftermiddagen.

Vores koordinator for de medicinske projekter arrangerer hver uge workshops for alle frivillige inden for Medicin & Sundhed. Her kan I diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad, og vi kan derfor ikke garantere frivillige på korte projekter, at de når at komme med på en outreach.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲