You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Obstetrik i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Peru er en fascinerende oplevelse, og som frivillig inden for obstetrik,vil du kunne føle forskellen mellem rig og fattig i form af forskellen mellem offentlige og private klinikker.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde frivilligt som jordemoder i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din arbejdsplads vil afhænge af dine interesser og ønsker. Hvis du er uddannet eller under uddannelse kan du arbejde på et hospital, som er moderne og godt udstyret. Du kan også arbejde på klinikker, hvor du hver dag vil møde nye patienter, og som ofte kommer fra de fattigste områder.

Din rolle på projektet

Uanset hvilket projekt du vælger, vil du arbejde sammen med de lokalt ansatte, observere deres daglige arbejde og tilbyde støtte til patienter, og du kan forvente følgende:

  • observere det faste personale,
  • tilbyde støtte til patienter,
  • assistere det faste personale i daglige opgaver,
  • oplysningsarbejde om sundhed og forebyggelse af diverse sygdomme.

Vores lokale personale afholder hver uge medicinske workshops for de frivillige. Her kan I mødes med kvalificeret personale og diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem, cirka 1-2 gange om måneden, er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad.

På alle vores medicin og sundhedsprojekter er det vigtigt at være opmærksom på at for frivillige uden forudgående erfaring, vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Derfor er et medicin- og sundhedsprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i den medicinske verden og vilkårene for læger og sygeplejersker i et udviklingsland.

Vi anbefaler at du arbejder 4 uger eller mere for at få et optimalt udbytte.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲