You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på HIV/AIDS-projekt i Nepal

Oversigt

Et af vores humanitære projekter i Nepal er et samarbejde med en lokal organisation, Friends of Needy Children. Samarbejdet fokuserer på at hjælpe børn under 10 år at leve med HIV/AIDS-smitte. Igennem dette samarbejde arbejder vi for at højne børnenes livskvalitet igennem behandling, støtte og omsorg.

Din rolle som frivillig

Frivillige foran indgang til HIV-projekt i Nepal

Friends of Needy Children arbejder på New Life Centre, som er det projekt vores frivillige arbejder på. Projektet har fokus på HIV/AIDS-smittede børn, men børnenes forældre får ligeledes støtte til at tage sig af deres børn.

Din rolle vil være at støtte det lokale personale på projektet, og du vil især hjælpe til med forskellige læringsaktiviteter for børnene. Det vil for eksempel være lærerige lege og sange, læsning, og individuel engelskundervisning og undervisning i andre skolefag.

Et andet område hvor du vil hjælpe til er ved at lære børnene om basal hygiejne, såsom at lære dem at vaske inden spisetid og børste tænder.

Om eftermiddagen får børnene en lur, så her hjælper du personalet med at gøre rent, opdatere børnenes journaler, og planlægge daglige aktiviteter.

Du arbejder mandag til fredag, og arbejdsdagen er typisk kl. 10-15. Det kan også være at du får et mere varieret arbejdsskema.

Foretrækker du at arbejde på børnehjem, i børnehaver eller på handicapcentre i Nepal, kan du overveje et vores andre projekter inden for humanitært arbejde i Nepal.

Du vil få udleveret en Care Management Plan, som er den langsigtede strategi for vores humanitære projekter i Nepal, sammen med vores politik og retningslinjer for at arbejde med børn.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲