You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Psykologi i Mongoliet

Oversigt

Frivillige på psykologiprojektet i Ulaanbaatar, Mongoliet

I overensstemmelse med mongolsk lovgivning, er det ikke tilladt at frivilligt behandler eller konsulterer patienter direkte. Frivillige psykologiinteresserede har dog mulighed for at foretage undersøgende arbejde, forberede behandling og producere rådgivende materiale i samarbejde med en af de erfarne psykologer.

Frivillige vil komme til at arbejde på et af vores partner-behandlingscentre for psykologi, som inkluderer en fødeafdeling, et hospital for kræftbehandling og et center for rådgivning/krisehjælp.

Afhængig af hvor erfaren du er, vil du få mulighed for at forestage psykometriske tests, interviews og adfærdsobservationer. Som frivillig skal du dog have gennemført mindst tre års uddannelse for at deltage i projektet. Da psykologi er en relativt ny videnskab i Mongoliet, vil du få mulighed for at udveksle ekspertise med lokale psykologer.

De vil være glade og taknemmelige for at deltage i diskussioner og præsentationer der omhandler teorier om psykolgisk behandling som vores frivillige vælger at tage initiativ til. Vores lokale partnere opfordrer ofte vores frivillige til at udarbejde en rapport som giver en overordnet vurdering af centeret eller indeholder forslag til forbedringer.

Du bør ikke forvente, at indbyggerne taler engelsk, så du kan overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲