You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Madagaskisk – Sprogkursus

Oversigt

Projects Abroad spiser fra det lokale køkken med lokale mænd

Tag med på et af vores sprogkurser under dit ophold på Madagaskar og fordyb dig i den fascinerende afrikanske kultur. Madagaskisk er et unikt sprog i Afrika. Det stammer fra Sydøst Asien og bliver talt af over 17 millioner mennesker på Madagaskar. Madagaskisk og fransk er landets officielle sprog, selvom madagaskisk er det mest talte sprog på øen.

Du har muligheden for at lære madagaskisk med en lokal tutor, som vil introducere dig for det mest basale i sproget. Du og din tutor beslutter jer sammen for, hvornår og hvor ofte I skal arrangere undervisning, som vil fokusere på at forstå, læse og tale sproget.

Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie, hvor du vil få muligheden for at øve dine nye sprogkundskaber hver dag, imens du fordyber dig i den lokale kultur og oplever det lokale køkken.

Vi tilbyder et 30-timers kursus over to uger, et 45-timers kursus over tre uger og et intensivt 60-timers kursus over fire uger.

Du kan sagtens kombinere dit kursus i madagaskisk med et af vores andre projekter.

Hvis du planlægger at arbejde frivilligt med et af vores Humanitære projekter eller Undervisningsprojekter, anbefaler vi at tage et sideløbende kursus i madagaskisk i løbet af din tid på øen. Børn fra Madagaskar er ofte bedre til at forstå madagaskisk end fransk.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲