You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Madagaskar

Oversigt
Projektoversigt

Ved at arbejde frivilligt på et humanitært projekt i Madagaskar vil du være med til at gøre en indsats for udsatte børn på dagscentre. Du vil spille en vigtig rolle, og dit arbejde vil blive værdsat af lokalsamfundet. Projektet er for alle, hvad enten du har et sabbatår, en pause fra karrieren eller du ønsker en anderledes og meningsfuld oplevelse i din ferie.

Vores projekter inden for humanitært arbejde er beliggende i byen Andasibe, der har en befolkning på omkring 12.000 indbyggere.

En del af byen Moramanga i MadagaskarProjects Abroad samarbejder med skoler og dagscentre, der yder undervisning omsorg og undervisning til børn fra fattige kår. 

Din rolle som frivillig

Om formiddagen kan du arbejde som hjælpelærer i den lokale skole. Frivillige kan gøre en stor forskel ved at fokusere på de svageste elever i klassen og give dem ekstra støtte og hjælp i undervisningen.

Børnene du vil arbejde med er mellem 3 og 8 år, men du kan komme til at arbejde med børn helt op til 15 år, hvis de vælger at deltage. 

Om eftermiddagen arbejder du på dagscenter, som børnene opsøger efter skole.

Dit arbejde kommer til at bestå af at organisere aktiviteter, der lader børnene bruge deres kreativitet og rytmik. Det kan f.eks. være indenfor kreative fag og håndværk, spil, fysisk aktivitet, basal læse- og matematikundervisning og sang.

De frivillige hjælper også ofte de ansatte med opgaver som opvask og rengøring, hvilket er en vigtig del af et dagscenters daglige drift.

De ældre børn har af og til brug for lektiehjælp. Du kan også give dem muligheden for at udvikle deres forståelse for samarbejde og holdånd gennem fodbold, basketball og frisbee.

Om du hjælper børn med at læse, spiller fodbold med dem eller lærer dem en ny leg, vil den tid og opmærksomhed, du giver dem være en stor gevinst for børnenes generelle trivsel. Du er mere end velkommen til at medbringe dine gode idéer og interesser, der kan gavne både børn og lokalt personale.

De vigtigste elementer du som frivillig kan give børn på et humanitært projekt, er social udvikling, venskab og støtte. De fleste frivillige arbejder mandag til fredag og har fri i weekenderne til at rejse og opleve deres midlertidige hjemland.

Frivillige (inklusiv frivillige fra undervisningsprojektet) vil få rig mulighed for at deltage i aktiviteter efter skole. Disse aktiviteter bliver arrangeret af skolens rektor med henblik på de frivilliges interesser og kompetencer samtidig med at holde børnenene beskæftigede efter skole. 

Som frivillig vil du blive indlogeret hos vores værtsfamilie i Andasibe. De har et stort hus og et lille gæstehus på den modsatte side af vejen fra huset. De har mulighed for at huse op til 17 frivillige. 

Projects Abroad hjælper gerne, hvis der er brug for ekstra materialer eller hjælp til noget på projektet. Måske er der behov for maling og pensler til en kreativ aktivitet eller måske vil du gerne arrangere en dag, hvor alle frivillige på Madagaskar renoverer en legeplads i en af børnehaverne? Vi modtager meget gerne forslag og idéer fra dig, hvis det kan gøre en positiv forskel for de børn, du arbejder med.

Madagascar Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲