You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Madagaskar

Oversigt

Map Madagascar Solnedgang bag baobabtræer i Madagaskar

Madagaskar er beliggende ud for Afrikas sydøstlige kyst og er kendt for sit utrolige og unikke dyreliv, der inkluderer både lemurer og kamæleoner, sine tropiske regnskove og smukke og varierede kystlinje. Turisme og landbrug er begge større indtjeningskilder, men 69 % af befolkningen lever stadig under fattigdomsgrænsen.

Frivillige kan have en positiv indvirkning på lokalsamfundet ved at arbejde som undervisere og dermed hjælpe til med at forbedre børns læsefærdigheder, tage sig af børn og bidrage til pædagogisk udvikling på dagscentre, eller ved at bevare et af de mest unikke økosystemer i verden på vores natur- og miljøprojekt.

Hvad enten du tager en pause fra karrieren, et sabbatår eller ønsker en meningsfuld oplevelse, vil frivilligt arbejde med Projects Abroad give dig muligheden for at leve og arbejde sammen med den gæstfrie og venlige befolkning i Madagaskar, samtidig med at du oplever denne fantastiske ø på en helt andet måde end den normale turist.

Projects Abroad i Madagaskar

Lokalsamfundet i smukke Madagaskar

Projects Abroad har base i byen Andasibe der har en befolkning på ca. 12.000. Vores projekter ligger alle i Andasibe med undtagelse af Natur- & Miljøprojektet, der har base øst for byen, omkring de skove der ligger ud til det Indiske ocean. Når du ankommer til Madagaskar, lander du i Ivato-lufthavnen i nærheden af landets hovedstad Antananarivo og kører derefter du fire timer øst mod Andasibe. 

Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie, som vil tage godt imod dig og hjælpe dig med at blive inkluderet i lokalsamfundet. Du får en fantastisk mulighed for kulturel udveksling, der giver dig viden om kulturen og historien og måske endda lærer dig nogle gloser på et af de lokale sprog, malagasy og fransk.

Mere end frivilligt arbejde

Som frivillig har du også tid til at udforske de smukke omkringliggende omgivelser, både i weekender og når du er færdig med projektet. Madagaskar byder på tusindvis af planter og dyr, som ikke findes andre steder i verden.

Vælger du at rejse rundt i weekenderne, kan du med ro i sindet slappe af på en af øens mange paradisstrande, besøge usammenligneligt bjergtagende nationalparker og interagere med den lokale befolkning.

Projekter i Madagaskar

Ungdomsprojekter for 16-19-årige

Vinterprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲