You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Kina

Oversigt

Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Kina

Sommer
2 uger
  • Søndag 25. juni 2017 - Lørdag 08. juli 2017
  • Søndag 16. juli 2017 - Lørdag 29. juli 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 24. juni 2018 - Lørdag 07. juli 2018
  • Søndag 15. juli 2018 - Lørdag 28. juli 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Grupperejse for unge til Kina

Oplev den forrygende udvikling i Kina på vores ungdomsprojekt i Kina. Du og de øvrige frivillige arbejder på et af vore humanitære projekter i Chengdu som er en by der illustrerer både de traditionelle og moderne aspekter af Kina.

Du arbejder med børn og unge på et af vore humanitære projekter. Arbejdsopgaverne består i at underholde børnene, drage omsorg for dem, give dem basal undervisning og i generelt at gøre deres hverdag mere spændende.

Du bør også forvente praktiske opgaver såsom at forbedre de fysiske rammer ved at male, renovere og dekorere vægge. Din tid og energi vil være en støtte for det lokale personale, og din blotte tilstedeværelse vil børnene finde meget spændende.

Du og de øvrige frivillige bor sammen i en af vore lejligheder. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden, og du kan altid få fat på dem, hvis du har brug for dem.

I weekenden besøger du et center for pandaer. Du kan også gå op til Quihcheng-bjerget, Leshans kæmpe Buddha, besøge Jiang Yan vandprojektet eller opleve Chengdus øvrige seværdigheder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲