You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Odontologi i Kina

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du har afsluttet mindst 1 års odontologistudier har du mulighed for at deltage på et af vores odontologiprojekter i Kina.

Din rolle som frivillig/studerende

Frivillige foran hovedindgangen til hospital i Kina

Du vil blive tildelt en supervisor på hospitalet hvor du arbejder. Denne supervisor vil være behjælpelig med at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit projekt. Deltagelse i projektet giver dig mulighed for at skygge de lokale tandlæger og på den måde lære om hvordan tandlægefaget praktiseres i et udviklingsland.

Hvis du er tandlægestuderende har du mulighed for at bruge dit ophold som praktik. Du vil blive tildelt en engelsktalende kinesisk læge, som vil fungerer som din supervisor og dele ud af sin viden og erfaring.

På alle vores odontologiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet på hospitalet eller klinikken. Derfor er et odontologiprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for tandlæger i et udviklingsland.

Det er helt op til de lokale tandlæger at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et odontologiprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

China Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲