You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Journalistik i Kina

Oversigt

Vores frivillige og praktikanter indenfor journalistik kan arbejde på en række engelsksprogede magasiner i Chengdu og Shanghai. At leve og bo i en af verdens hurtigst voksende byer vil helt sikkert inspirere dig til at opsøge nogle spændende historier. Du kan opbygge et anderledes og imponerende CV imens du får indsigt i journalistikkens verden i et helt nyt kulturelt og politisk miljø.

Din rolle som frivillig

Frivillig på journalistisk projekt i Kina

Du har mulighed for frivilligt arbejde på forskellige magasiner om underholdning, nyheder, erhverv og livsstil. Du vil have mange forskellige opgaver, og du kan arbejde på artikler om alt fra dit eget syn på tilværelsen i Shanghai til en artikel om en markant personlighed. Du vil få en alsisig hverdag, hvor du arbejder med

  • Research
  • Interviews
  • Udarbejdelse af artikler
  • Korrekturlæsning

Skriv så meget som du kan under dit projekt - du ved aldrig hvor meget der bliver publiceret! Vær forberedt på at arbejde selvstændigt, men vær aldrig bange for at stille spørgsmål - dine kolleger vil være travle mennesker, men de er altid er villige til at hjælpe en ung journalistspire.

For at blive frivillig på vores journalistikprojekt i Kina er det vigtigt, at du er stærk i både mundtlig og skriftligt engelsk. Du vil få en engelsktalende vejleder på projektet, som du kan diskutere arbejdsområder og idéer med. Derudover står det lokale Projects Abroad personale også til rådighed og vil hjælpe dig med hvad du må have brug for.

Du vil forlade dette projekt med en stor viden inden for journalistik og samtidig blive meget klogere på den moderne kinesiske levemåde. Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Du skal kunne arbejde på dette projekt i mindst 8 uger.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲