You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Jamaica

Oversigt

Sport har høj prioritet på mange jamaicanske skoler, og landet er utrolig stolt af dets sportsbedrifter - blandt andet er Jamaica det land i verden med flest olympiske atletikmestre pr. indbygger.

Ved at deltage i et sportsprojekt på Jamaica kan du hjælpe med at inspirere den næste generation af sportstalenter. Den mest populære sportsgren er fodbold som får imponerende opmærksomhed, men der bliver også undervist i cricket, basketball og atletik på skolerne i landet. Fodbold og volleyball spilles normalt fra september til midten af november i skolerne. Fra januar til marts dyrkes der hovedsagligt atletik, og fra marts til midten af june spilles der basketball og cricket.

Frivillig på sportsprojekt er populær blandt de lokale børn

Med andre ord, du kan altså som frivillig sportstræner hjælpe med at undervise børn uanset hvilken sport du kan lide - og uanset om du har erfaring eller ej. Alt der kræves er en passion for sport og et ønske om at hjælpe børn med at udvikle deres evner. Børnene bliver sundere og kommer i bedre form og samtidig får de et tilhørsforhold til et hold med fælles mål og ambitioner. Dette er med til at give dem struktur i deres hverdag imens at det afholder dem fra at hænge ud på gaderne.

Din rolle som frivillig

Vi giver vores frivillige mulighed for at arbejde sammen med lokale trænere på alle klassetrin i folkeskoler i og omkring Mandeville. Som frivillig vil du også komme til at arbejde med distriktets eneste ”Sports Officer”. Han er ansvarlig for at koordinere alle sportsaktiviteter i området, som du dermed bliver involveret i.

Du kan med fordel kombinere et sportsprojekt med at undervise i engelsk - bare fortæl os dine interesser, og vi vil finde en skole som passer til dine ønsker og kvalifikationer. Kontakt os direkte for at få mere information omkring arbejdsopgaverne.

Frivillig står for idrætsundervisningen i Jamaica

Dette projekt er ikke tilgængeligt i juni, juli, august, og de sidste to uger i november samt i december.

Vi afholder regelsmææsigt workshops hvor du og andre frivillige på sportsprojekter kan mødes og diskutere arbejdssituationer. I får et indblik i det jamaicanske samfund og I får dermed en bredere forståelse af kulturen. I kan også udveksle idéer og få feedback på jeres arbejde.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas, eksamensbevis og CV er signeret af en notar i Danmark for at kunne blive godkendt af de jamaicanske myndigheder. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲