You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Jamaica

Oversigt

Bliv frivillig på menneskerettighedsprojektet i Jamaica

Som frivillig på Menneskerettighedsprojektet i Jamaica arbejder du sammen med en af de få organisationer som hjælper udsatte børn.

Har du en baggrund inden for socialrådgivning, psykologi, jura, eller lignende kan du arbejde på dette vigtige menneskerettighedspojekt.

Du vil få uvurderlig erfaring i at kæmpe for børns rettigheder imens du hjælper mange familier i Jamaica. Mange udsatte børn er ofre for omsorgssvigt af forskellig karakter. Fra marts til maj i 2014 blev 494 børn meldt savnet, så Jamaica står også overfor en kæmpe udfordring i at finde de savnede børn.

Din rolle som frivillig

Bliv frivillig på menneskerettighedsprojektet i Jamaica

Frivillige arbejder for organisationen, Hear the Children's Cry, og fokus er hovedsagligt på projektet om de savnede børn. Som frivillig vil du hjælpe med at implementere et sikkerhedsprogram på skoler samt etablere et vagtværn for skolebørn. Du hjælper også organisationen med at lave research om savnede børn og give rådgivning til familier til savnede børn.

Det er essentielt, at du har erfaring med at lave præsentationer og at du har erfaring i at arbejde med grupper.

På dette projekt er frivillige med til at hjælpe udsatte familier og forhåbentlig mindske tallet af af savnede børn i Jamaica.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas, eksamensbevis og CV er signeret af en notar i Danmark for at kunne blive godkendt af de jamaicanske myndigheder. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲