You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Jamaica

Oversigt

Bliv frivillig på menneskerettighedsprojektet i JamaicaHar du en baggrund inden for socialrådgivning, psykologi, jura, eller lignende kan du arbejde på dette vigtige menneskerettighedspojekt.

Her arbejder du sammen med en menneskerettighedskoordinator fra Projects Abroad om at udbrede kendskabet til menneskerettigheder.

Din rolle på projektet

Bliv frivillig på menneskerettighedsprojektet i JamaicaSammen med din koordinator planlægger og afholder I præsentationer for skoleelever og udsatte grupper om menneskerettigheder og især børns rettigheder.

Projektet fokuserer især på research og oplæg, så det er vigtigt at du har interesse for dette.

Du vil også hjælpe med at kontakte lokale menneskerettighedsorganisationer for at indsamle viden om deres arbejde og erfaringer. 

Vi arrangerer besøg til lokale domstole, hvor du kan være med til at følge relevante retshandlinger.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas og straffeattest er signeret af en notar i Danmark. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲