Vores projekter er desværre lukkede indtil videre. Du kan i stedet overveje vores projekter i Nepal eller Sri Lanka, hvis du ikke kan vente med at udforske denne del af verden.


Ellers så kontakt os, så kan vi give besked når vi igen sender frivillige til Indien.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Indien

Vores projekter i Indien er lukkede indtil videre.
Oversigt

Vores skolesportsprojekt i Indien foregår på skoler i Jaipur. Da idræt desværre ikke er et prioriteret fag, vil timerne ligge efter skoletid - hvor varmen også har aftaget en smule - samt om morgenen inden skole.

Afhængigt af årstiden er træningen normalt kombineret med engelskundervisning - eller andre fag afhængig af dit ønske - af eleverne i løbet af dagen. Eleverne er i alderen 6-16 år, og de er typisk delt ind i klasser med 30-40 elever i hver.

Din rolle som frivillig

Du kan undervise i basketball, volleyball, cricket, fodbold, atletik og tennis på indiske skoler.

Du starte med at være undervisningsassistent for en lokal lærer. Dine arbejdsopgaver vil typisk indebære:

  • Planlægning og evaluering af undervisning,
  • Undervisning
  • Tilsyn af opvarmning og nedvarmning,
  • Undervisning af mindre grupper i specialøvelser,
  • Undervisning i nye øvelser,

Forbered dig på ivrige og glade elever, men få ressourcer. Kreativitet i undervisningsmetoderne er altid velkomne, og inden du ser dig om kan du være blevet den mest populære lærer på skolen!

Glade indiske skoleelever

Som frivillig på dette skolesportsprojekt arbejder du 4-5 timer om dagen, mandag til fredag, og du har således fri i weekenden. Projektet foregår hele året, men skolerne er lukkede i maj og juni på grund af ferie. I denne periode arrangerer vi særlige sommerprogrammer for skoleeleverne. Kontakt os direkte for at få mere information.

To gange om måneden mødes frivillige fra humanitære, undervisnings- og sportsprojekter for at tage på outreach i og omkring Jaipur. Det kan for eksempel at etablere et bibliotek, at lave læringsredskaber eller at afholde en sportsdag. Frivillige er velkomne til at komme med forslag til aktiviteter som områdets lokale indbyggere kan få gavn af.

Hver måned afholdes også en workshop hvor frivillige mødes med deres projektkoordinator for at diskutere arbejdssituationer og få mere viden om den indiske kultur.

Vores sportsprojekter i Indien er meget fleksible, og du kan med fordel arbejde på to projekter. Du kan for eksempel træne børn og unge i fodbold, tennis eller fodbold uden for skoletiden.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲