Vores projekter er desværre lukkede indtil videre. Du kan i stedet overveje vores projekter i Nepal eller Sri Lanka, hvis du ikke kan vente med at udforske denne del af verden.


Ellers så kontakt os, så kan vi give besked når vi igen sender frivillige til Indien.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Indien

Praktisk Information
Støtte og Sikkerhed Fleksible Startdatoer Projects Abroad i Indien

Vi anbefaler at du flyver til Jaipur. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie imens vi fortæller dig om indiske skikke og traditioner. Når du er kommet på plads, taler vi om dit skema for de næste par dage.

Forholdene er meget basale, og du bør forvente strømsvigt en gang imellem. Du vil have en seng, lys og ventilation, men du bør ikke forvente badeværelser efter vestlige standarder.

Dagen efter din ankomst mødes vi hos din værtsfamilie, hvor du får en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde. Dernæst tager vi dig med på en introduktionstur.

Mødet med dine nye omgivelser

På din introduktionstur får du en rundvisning i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

På din introduktionstur besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Her arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet. Du starter på dit arbejde dagen efter.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (auto-rickshaw eller bus), eller de kan få et lift af deres værtsfamilie. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej. Bemærk venligst at du selv dækker udgiften til offentlig transport. Dette burde ikke være mere end 5 kr. om dagen.

Glæd dig til at fordybe dig i den hektiske indiske kultur, smage stærkt krydret mad og se hvor store forskelle der kan være på rig og fattig i Indien.

Mere information
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲