Vores projekter er desværre lukkede indtil videre. Du kan i stedet overveje vores projekter i Nepal eller Sri Lanka, hvis du ikke kan vente med at udforske denne del af verden.


Ellers så kontakt os, så kan vi give besked når vi igen sender frivillige til Indien.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med International udvikling i Indien

Vores projekter i Indien er lukkede indtil videre.
Oversigt

Hvis du overvejer en karriere inden for International Udvikling, kan dit arbejde som frivillig i Jaipur give dig og dit CV et ordentligt løft. Du kommer til at arbejde sammen med en lokal NGO.

Jaipur i det nordlige Indien er en by i hastig udvikling, men stadig fyldt med traditioner og kultur. Blandt andet derfor er der blandt rejsende en voksende interesse i at besøge byen. Selvom mange områder af byen oplever økonomisk vækst, findes der stadig store slumområder, hvor indbyggerne lever under fattigdomsgrænsen.

NGO’er i Jaipur hjælper disse mennesker gennem forskellige udviklingsprogrammer. Som frivillig på et projekt eller praktikophold inden for International Udvikling får du en fantastisk mulighed for at være med til at forbedre leveforholdene i slumområderne. Du kommer til at arbejde med forskellige NGO’er i og udenfor Jaipur.

Din rolle som frivillig

Frivillig interviewer lokal mand i Indien

Det overordnede mål med projektet inden for International Udvikling er at identificere udsatte grupper af mennesker med minimal indkomst, der lever i slumområder og landsbyer. Mange af disse mennesker prøver at generere indkomst ved f.eks. at sælge hjemmelavede produkter. Projects Abroad giver disse mennesker kontakt til en lokal NGO, der tilbyder rådgivning i form at blandt andet workshops. Dette skal være medhjælpende til at udvikle deres forretning.

Frivillige kan blandt andet blive involveret i nogle af de følgende områder:

  • Generel administration
  • Marketing og kommunikation
  • Fundraising
  • Arrangere og deltage i workshops
  • Forretningsudvikling

Mikrofinans Som frivillig forventes det, at du er motiveret og villig til at deltage i de arbejdsopgaver, du bliver tildelt. Hvis du er åben og engageret, vil du opnå en fantastisk indsigt i hvordan en international organisation fungerer og de daglige udfordringer, der mødes her.

Alle med en interesse i dette felt er velkomne, men det er især brugbart for studerende og nyligt uddannede inden for studier som business og international udvikling. Lad os endelig vide, hvis du har specifik erfaring eller interesserer, du gerne vil gøre brug af.

Du kommer til at arbejde i et professionelt miljø og det forventes at du er punktlig, professionel og hårdtarbejdende. Din arbejdsuge bliver på cirka 35 timer fra mandag til fredag og du har dermed fri i weekenden. På din første arbejdsdag bliver du introduceret til dine kollegaer, der vil guide dig igennem dit ophold. Derudover vil Projects Abroads eget lokale personale altid stå til rådighed, skulle du få brug for deres hjælp.

Jo flere spørgsmål du stiller og engagement, du viser, jo mere involveret bliver du i organisationens arbejde. Og det kommer til at gavne alle og især dig selv, der vil tage hjem igen med unik praktisk erfaring til dit CV, samtidig med at du har været med til at arbejde for en god sag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲