Vores projekter er desværre lukkede indtil videre. Du kan i stedet overveje vores projekter i Nepal eller Sri Lanka, hvis du ikke kan vente med at udforske denne del af verden.


Ellers så kontakt os, så kan vi give besked når vi igen sender frivillige til Indien.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Indien

Vores projekter i Indien er lukkede indtil videre.
Oversigt

Map of Indien Der er smukke bygninger i Jaipur

 

Indien er verdens største demokrati og har mere end en milliard indbyggere. Det er verdens 7. største land og har den næststørste befolkning i verden. Der tales mere end 100 forskellige sprog i Indien og det er i sandhed et land med variationer og kontraster.

Det indiske subkontinent i Sydasien er et smukt, spirituelt og eventyrfyldt land. Hele vejen fra de himmelskrabende Himalayabjerge der markerer landets nordlige grænseland, til landets vidstrakte, flade ørkener og tropiske regnskove er Indien et ærefrygtindgydende land med oldgamle templer og farverige stammelandsbyer. Det er umuligt at generalisere om dette smukke land.

Indiens kulturarv er mere end 5000 år gammel og det er et himmerige af smagsoplevelser, festivaller, kunst, religion, tradition og kulturer. At leve i Indien er at leve en livsstil der er langt fra alt du kender til og kan opleve i vesten. Selv normale hverdagsopgaver bliver til eventyr! Alt er farverigt, intet er forudsigeligt. Livet - specielt i byerne - er virkelig kaotisk. Seværdighederne, lydene og duftene der møder dig hvert nyt sted vil overvælde dine sanser.

Indien var i en årrække under britisk kolonistyre og har efter opnåelsen af selvstændighed i 1947 videreført de mest positive elementer fra kolonistyret. Indien har således en veludviklet infrastruktur selvom en hastigt voksende befolkning til tider lægger voldsomt pres på kapaciteten!

Projects Abroad i Indien

Indiske børn

I Indien har Projects Abroad hovedkontor i byen Jaipur. Den indiske livsstil er meget tæt og omsluttende. Trods Jaipurs størrelse vil du opleve et stærkt sammenhold, og din værtsfamilie vil behandle dig som en del af familien. 

Du kan glæde dig til at blive en del af et internationalt netværk af frivillige fra hele verden. Du lærer ikke kun mere om den lokale kultur men også om den kultur de øvrige frivillige kommer fra. Vores lokale personale hjælper dig til rette på dit projekt og hos din værtsfamilie. Vi arrangerer også forskellige sociale aktiviteter for de frivillige således at I får skabt tætte bånd og gode oplevelser.

Oplev mere!

Gammelt tempel i Jaipur

I din fritid eller efter dit projekt er det nemt at rejse rundt i Indien. Næsten enhver landsby i Indien er forbundet med resten af landet via et enormt antal vakkelvorne busser og en udviklet togservice.

Indien tilbyder en ufattelig skala af rejsemuligheder, attraktioner og aktiviteter. Du kan besøge Taj Mahal eller den lyserøde by, Jaipur. Indien har talrige spirituelle steder. Der er farverige templer, smukke nationalparker, dyrelivsreservater, afslappende bjergressorter og øde, uberørte strande. Kerala, Indiens reneste stat, er en fredfyldt turistdestination med lange sandstrande og bjergterræner ideelle til trekking.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der er interesseret i at arbejde frivilligt i udviklingslande, hvad enten du tager et sabbatår, sommerophold, studiepraktik eller en pause fra karrieren. Der er nok at tage sig til i Indien, og som en af vore mest populære destinationer, vil der altid være en stor gruppe af Projects Abroad frivillige som du kan tilbringe tid sammen med.

Projekter i Indien

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲