You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Ghana

Oversigt

Ungdomsprojekt med Menneskerettigheder

Sommer
4 uger
  • Søndag 09. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017
Sommer
2 uger
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
4 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018
Sommer
2 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Svensk frivillig på skole i Ghana

Brænder du for jura og menneskerettigheder? Så er vores ungdomsprojekt inden for menneskerettigheder i Ghana den ideelle måde at opnå relevant erfaring.

Selvom Ghana er et af de mest udviklede og stabile lande i Afrika, står en stor del af befolkningen over for udnyttelse og mishandling og er ikke klar over deres rettigheder, eller hvordan staten er i stand til at beskytte dem. Vores Menneskerettighedsprojekt har fokus på at skabe opmærksomhed i lokalsamfund om beboernes rettigheder, undersøge særligt udsatte områder og lokalsamfund for at forhindre mishandling samt at hjælpe med at løse menneskerettighedssager.

Når du tilslutter dig dette projekt, vil du få muligheden for at samarbejde med lokale og internationale menneskerettighedseksperter og jurister i nogle af de mest marginaliserede områder i Ghana. Du får mulighed for at lære mere om Ghanas særlige retslige og kulturelle regler og systemer og om hvordan disse påvirker menneskerettighederne i landet.

Selvom dette vil være en intens og berigende oplevelse, er det ikke kun et arbejde. Om aftenerne vil du få mulighed for at få indblik i den lokale levevis når du tilbringer tid med din lokale værtsfamilie og igennem sociale arrangementer i lokalsamfundet. I weekenderne vil vi arrangere udflugter til Cape Coast, Kakum National Park samt en række smukke, lokale strande.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲