You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Jamaica

Oversigt

Frivilligt arbejde for unge med Folkesundhed i Jamaica

Sommer
2 uger
  • Søndag 10. juni 2018 - Lørdag 23. juni 2018
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 15. juli 2018 - Lørdag 28. juli 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Ungdomsprojekt med folkesundhed i Jamaica

Ønsker du at blive klogere på lægegerningen gennem frivilligt arbejde for unge i udlandet?

Jamaicas sundhedsvæsen har generelt en god standard og moderne faciliteter. Faktisk var Jamaica et af de første lande i verden til at etablere et nationalt sundhedsvæsen. Ikke desto mindre bør du på ungdomsprojektet være klar til at se anderledes sygdomstilfælde, end vi normalt ser i Europa.

På vores Ungdomsprojekt for 16-19-årige vil du og dine jævnaldrende medfrivillige deltage i workshops, som afholdes af sundhedsfagligt personale, du vil lære førstehjælp, og du vil deltage i adskillige outreaches.

Kom helt tæt på lægefaget

I løbet af dine to uger som ung frivillig på folkesundhedsprojektet i Mandeville i Jamaica vil du deltage i en workshop, hvor du tager lektioner om basale procedurer såsom at måle højde, blodtryk, blodsukker, livstegn og førstehjælp. Disse procedurer kan du hjælpe med at udføre på en offentlig sundhedsklinik. Her behandles lokale indbyggere, som har svært ved at komme til almindelige lægeklinikker og hospitaler.

Sammen med resten af gruppen vil du besøge Mandeville Regional Hospital, hvor I vil få en rundvisning og lære mere om diagnoser og behandlinger.

Bo med andre unge frivillige

Sammen med jævnaldrende frivillige på ungdomsprojektet bor du hos en lokal værtsfamilie i Mandeville. Vores lokale personale vil sørge for at se til jer, så I hele tiden har dem i nærheden.

Vores personale sørger desuden for, at du bestemt ikke kommer til at kede dig, når du har fri; i weekenden kan du og dine nye venner fra hele verden besøge en af øens mange strande eller grotter, og du kan glæde dig til at opleve Jamaicas livlige kultur på tætteste hold.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲