You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Fysioterapi

Oversigt
Projektoversigt

Af hus- og folketællingen fra 2010 på Fillipinerne fremgår det, at 1,44 mio. mennesker på Filippinerne lider af et handicap. Det er anslået, at en 1 ud af 20 hustande lever med mindst et handicappet familiemedlem og at halvdelen af dem er ude af stand til at deltage i eller færdiggøre folkeskolen.

Kvindelig Projects Abroad frivillig træner barn på et af vores centre

Imens mange oplever handicap, der følger dem hele livet, kan andre komme af med deres mobilitetsproblemer hvis bare de får den rette rådgivning og træningsvejledning.

Fattige familier, især i det nordlige Cebu, har ofte ikke råd til at betale for denne vejledning og træning, da de fleste eksperter på området er dyre og bor langt fra væk fra de små byer.

Et handicappet barn har som regel brug for mindst to eller tre konsultationer om ugen. Oveni disse konsultationer kommer andre medicinske behov, der må dækkes for at opnå fuldstændig helbredelse.

Din rolle på projektet
Du arbejder for Persons with Disability Affairs (PDAO) i San Remigio, Cebu, hvor de vil få mulighed for at arbejde med handicappede patienter i forbindelse med husbesøg og forsamlinger i forskellige medborgerhuse.

Frivillige vil arbejde under opsyn af den tilsynsførende fra PDAO kontoret, som også er handicappet. Som frivillig vil du arbejde fra 8.30 til 11.00 og igen om eftermiddagen fra 13.30 til 16.00. Du arbejder mandag til fredag og har fri i weekenden.

Det er helt op til de lokale fysioterapeuter at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲