You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Oversigt

Map of Filippinerne Solopgang i Filippinerne

Med over 7000 øer som adskiller sig både geografisk og kulturelt fra det asiatiske kontinent samt en historie med spansk koloniherredømme er Filippinerne et interessant alternativ til vores øvrige destinationer i Asien.

Lokal kvinde sælger frugt på marked i Filippinerne

Uanset om du er i gang med sabbatår, praktik, orlov eller pension vil du rejse hjem med en kæmpe oplevelse i bagagen efter at have arbejdet frivilligt i Filippinerne.

Projects Abroad i Filippinerne

Vi arbejder i Bogo City, som ligger i den nordøstlige del af Cebu. Der bor mere end 90.000 indbyggere i Bogo City, og Cebu er et af de mere udviklede områder i Filippinerne. 

Vi har humanitære projekter i børnehaver og daginstitutioner. Du kan og så arbejde på et undervisningsprojekt og derigennem undervise skoleelever i engelsk, eller du kan arbejde på et lokalt hospital eller et sundhedscenter på et af vore medicinske projekter.

I weekenderne opfordrede PA-medarbejderne altid de frivillige til at rejse rundt i landet og opleve det. Jeg rejste i 3 af mine weekender med en stor gruppe af de andre frivillige. Det blev til sightseeing i storbyen Cebu City og resortophold på de to smukke øer; Malapascua og Bohol. Jeg fik snorklet blandt koraler og smukke saltvandsfisk – det var virkelig en fed oplevelse!
Vinojan, frivillig

Du kan også hjælpe til på genopbygningsprojektet, hvor frivillige arbejder på at genopbygge skoler efter landet blev ramt af en voldsom tyfon i november 2013.

Mere end frivilligt arbejde

Børn løber på stranden i solnedgang

Filippinerne ligger i vestlige Stillehav, og de nærmeste naboer er Taiwan mod nord, Vietnam mod vest, og Borneo mod syd. Det øvrige Sydøstasien er kun det en kort flyvetur væk, og det gør Filippinerne til et oplagt startsted for en tur rundt i Asien.

Cebu City er også værd at udforske. Påvirkningen fra det spanske kolonistyre er stadig tydelig, og der afholdes hvert år festivaller, optog og gadefester med tydelig præg af gammel spansk kultur. Derudover kan du besøge gamle bydele, moderne shoppingcentre, eller historiske steder fra kolonitiden.

Filippinerne byder også på hvide sandstrande og blåt havvand som er velegnet til dykning og snorkleture. Filippinerne er også ideelt til ø-hop og vores lokale personale kan hjælpe dig med at finde de bedste øer at besøge!

Projekter i Filippinerne

Ungdomsprojekter for 16-19-årige

Gruppeprojekter for 19+

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲