You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Fiji

Oversigt

Ungdomsprojekt med Hajbevaring i Fiji

Sommer
2 uger
  • Søndag 25. juni 2017 - Lørdag 08. juli 2017
  • Søndag 09. juli 2017 - Lørdag 22. juli 2017
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017
  • Søndag 06. august 2017 - Lørdag 19. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 24. juni 2018 - Lørdag 07. juli 2018
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018

Frivillige skal ud at dykke med hajer i Fiji

Hvis du interesserer dig for naturbevaring og mere specifikt bevaring og beskyttelse af hajer og har lyst til at bo på en af verdens mest ikoniske tropeøer, så er dette ungdomsprojekt det perfekte valg.

Når du ankommer til Fiji, bliver du taget imod af vores lokale personale, der giver dig en grundig introduktion til dit projekt. Her møder du også de andre frivillige. Alle frivillige kommer til at bo sammen i et hus med sovesale.

Den første uge vil der være fokus på dykkerkurser. De frivillige der ikke har et dykkercertifikat, vil tage et PADI Open Water-kursus. Og dem der allerede har deres Open Water-certifikat, vil tage det avancerede kursus. Alle frivillige vil derudover deltage i et dykkerkursus med særligt fokus på hajbevaring.

Ungdomsprojekt med naturbevaring i Fiji

Den følgende uge vil bestå af videnskabelig research, såsom at observere forskere, når de sætter mærker på unge hajer for at kunne identificere dem senere. Derudover kommer du til at hjælpe med at genplante mangrove, samle skrald på strande sammen med lokale skolebørn og selvfølgelig dykke med hajer. Der vil både være et dyk med fokus på de videnskabelige elementer af hajbevaring, samt det helt utrolige dyk hvor hajerne bliver fodret.

Vores hajprojekt i Fiji samarbejder med organisationen Beqa Adventure Divers. Der har aldrig været et uheld relateret til hajer på nogen af deres dyk.

Den hovedansvarlige for projektet er en meget erfaren hajekspert. Hun har trænet og arbejdet sammen med nogle af de allermest kvalificerede inden for feltet.

Udover naturbevaringsarbejdet vil du også deltage i forskellige sociale aktiviteter, såsom film- og grillaftener, kulturelle besøg mm.

Du har fri i weekenderne og her har du mulighed for at trekke til et nærtliggende vandfald, prøve kræfter med ’paddleboarding’ eller bare slappe af på de smukke strande.

Uventede vejrforhold kan betyde at nogle aktiviteter bliver ændret.

Efter de to uger i Fiji vil du vende hjem med et universelt anerkendt dykkercertifikat og nogle utrolige historier, du kan dele med venner og familie.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲