You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter på Fiji

Oversigt
Projektoversigt

I Fiji kan du arbejde i børnehaver, på en skole for børn med særlige behov og på plejehjem for ældre mennesker. Vi arbejder i forskellige områder i og omkring byen Nadi og Lautoka på Viti Levus vestkyst, du vil få rig mulighed for at udforske Fijis spændende kultur.

Din rolle som frivillig

I børnehaverne er klasserne så store, at det er meget svært for det lokale personale at give hvert barn den ønskede opmærksomhed. Hver klasse har som regel mindst 40 børn. Som volontør hjælper du dine lokale kollegaer med de daglige opgaver samt med at passe børnene. Hvis du har interesser, som du ønsker at dele med børnene, vil disse blive modtaget med glæde. Har du idéer til lege, spil, og sange, er du altid meget velkommen til at dele dem. Generelt er initiativ og entusiasme meget velkomment i Fiji.

Frivillig på humanitært projekt med lokale børn

På skolen for børn med særlige behov er din primære opgave at tilbringe tid med børnene. Du bør være forberedt på at blive udfordret, men samtidigt er det også et særdeles belønnende arbejde. Der er stort behov for frivillige med erfaring med udfordrede børn, og i særdeleshed inden for taleterapi og særlige behov.

Du kan også arbejde på plejehjem for ældre, hvor du hjælper det lokale personale med de daglige opgaver. Det er også muligt at arbejde på humanitære projekter i traditionelle landsbyer i Fiji. Du kan læse mere disse projekter her.

På nogle af vore humanitære projekter i Fiji er basal undervisning et element af arbejdet.

Vi afholder regelmæsigt workshops hvor du og de andre frivillige kan mødes med vores lokale personale og diskutere forskellige problemstillinger fra arbejdet. I får et indblik i børnepasning i Fiji og dermed en større forståelse for kulturen. Du får råd om aktiviteter på dit projekt, og du kan få feedback på dine idéer og dit arbejde.

Jeg ved godt jeg ikke har reddet verden, men jeg føler at jeg har gjort en forskel for børnene og lærerne i Saunaka Village.
Katrine, frivillig

Du bør være opmærksom på, at mange skoler afholder prøver i løbet af november, og at der derfor vil være ændringer i arbejdsopgaverne. Mange centre og børnehaver er lukkede fra december til slutningen januar på grund af ferie. Kontakt os for mere information omkring dine muligheder.

Frivillig på humanitært projekt med lille pige

Det vil dog stadigt være muligt at arbejde i denne periode, idet Projects Abroad arrangerer en sommerskole i og omkring Nadi. Her kan du sammen med frivillige fra undervisningsprojekter arrangere forskellige aktiviteter for børn i alderen 6-12 år. Det er udelukkende vores frivillige, som står for de forskellige aktiviteter på sommerskolen, så du vil få god mulighed for at komme med idéer til undervisningen og samarbejde med de andre frivillige.

Flere af vores partnerorganisationer sætter stor pris på frivillige som har lyst til at hjælpe med administrative opgaver også. Det kan for eksempel være redigering af hjemmesider, marketingsopgaver, research og ansøgninger om legater.

Du bør være opmærksom på, at myndighederne i Fiji kræver at frivillige fra ikke-engelsktalende lande består en engelsktest for at kunne arbejde som volontører i Fiji. Kontakt vores danske rådgivere for at få mere information om dette.

For at sikre at vores frivillige og lokale partnere har de rette forventninger til hinanden og projekterne har vi udarbejdet en Care Management Plan, som alle frivillige på humanitære projekter forventes at følge. Du kan læse den her.

Fiji Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲