You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Etiopien

Oversigt

Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Etiopien

Sommer
2 uger
  • Søndag 02. juli 2017 - Lørdag 15. juli 2017
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Vores ungdomsprojekt i Etiopien er en kombination af humanitært og praktisk arbejde. Du vil arbejde på et børnehjem eller i en daginstitution i hovedstaden, Addis Abeba.

Du kan forvente at tiden deles op således at du tilbringer noget tid sammen med børnene, hvor du er med til at undervise, lege, spille, male, dyrke sport og generelt give børnene en masse omsorg og opmærksomhed.

Det praktiske arbejde vil bestå i at hjælpe med at renovere børnehjem, skoler eller daginstitutioner. Det kan for eksempel være ved at male, bygge en legeplads eller anlægge en have. Både det faste personale og børnene vil nyde godt din hjælp både imens du er der mens også længe efter du er rejst tilbage til Danmark.

Frivillig fra Projects Abroad og etiopiske børn i Addis Ababa

Frivillige bor sammen hos værtsfamilier eller på værelser på selve projektet. Det vil sige at du muligvis vil bo på selve børnehjemmet. Du vil hele tiden være i nærheden af kvalificeret personale, og vi står altid klar til at hjælpe dig med hvad du må have brug for.

I weekenden kan du sammen med de andre frivillige og vores lokale ansatte smutte en tur ud af Addis og besøge Entoto-bjerget eller du kan slappe af ved en af de varme kilder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲