You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Ecuador

Oversigt
Projektoversigt

Vores undervisningsprojekt ligger i byen Puerto Baquerizo Moreno på øen San Christobal, som er en af Galapagos-øerne.
Der er et stigende ønske blandt Ecuadors unge om at lære engelsk, og det at kunne tale engelsk er en vigtig forudsætning for at få et job.

Der er ingen krav om forudgående kvalifikationer for at deltage i et undervisningsprojekt i Ecuador. Efter dit frivillige arbejde som lærer vil du have opnået god erfaring med hvad der fungerer og ikke fungerer for dig i undervisningssituationer.

Din rolle som frivillig

Frivillige på undervisningsprojekt på Galapagos renoverer legeplads

Du kan som frivillig lærer i engelsk være med til at sikre Ecuadors unges fremtidige jobmuligheder i blandt andet den voksende turistindustri. På projektet vil du arbejde sammen med lokale lærere. Du kan i høj grad bidrage til at forbedre elevernes udtale og på den måde være med til at udvikle de unges sproglige og sociale selvtillid.

Frivillige arbejder først og fremmest på Projects Abroads eget engelskprogram, hvor børn og unge i alderen 6-16 år kan få gratis engelskundervisning om eftermiddagen kl. 14-20. Fokus er hovedsagligt på samtaleengelsk, korrekt udtale og sætningsopbygning. Det er de frivillige som står for undervisningen, og vores lokale personale støtter op, når der er behov for det.

Du kan også vælge at arbejde på lokale skoler. Her starter du som undervisningsassistent og hjælper læreren med at gennemføre undervisningen. Du underviser typisk elever i alderen 5-16 år og der er ofte 15-25 elever i hver klasse. Frivillige arbejder på skolerne om formiddagen.

Jeg har sat mit aftryk på lokalsamfundet og jeg håber at det vil vare ved. Jeg håber at de kommende frivillige vil fortsætte med at gøre fremskridt. Børnene fortjener det, og det gør samfundet også.
Anders, frivillig

Efterhånden som vores frivillige lærer eleverne bedre at kende og udvikler egne undervisningskompetencer, får de mulighed for at tage mere ansvar. Det er ligeledes muligt for frivillige at tilbringe eftermiddage med 14-17-årige unge, hvor der fokuseres på forskellige aktiviteter i lokalsamfundet for at de unge kan lære at bruge deres fritid til noget nyttigt.

Frivillig på undervisningsprojekt på Galapagos

Hvis du er interesseret i en længere arbejdsdag, må du hellere end gerne arbejde på både skoler og vores engelskprogram.

Frivillige som taler godt spansk kan undervise i andre fag udover engelsk.

Er du uddannet lærer og vil du gerne arbejde med undervisning, så kan du overveje at arbejde på projektet som professionel. Læs mere om dine muligheder her

Ecuador Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲